logo

Тайните за аналния секс паднаха: Ето какво чувстват мъжете и жените докато го правят (СНИМКИ 18+)

Тайните за аналния секс паднаха: Ето какво чувстват мъжете и жените докато го правят (СНИМКИ 18+)

Неотдавна от jenata.blitz.bg публикувахме интимни мъжки признания, в който силният пол си признаха как усещат интимните части на различните жени. Малко след това представителите на силния пол отговориха на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със секса.

Сега обаче от jenata.blitz.bg решихме да разкрием някои тайни, свързани с анания секс. Каквото и да си говорим той е един от най-популярните начини за удоволствие. Въпреки общото мнение и критика, не бързайте да правите изводи, защото този вид секс ще ви позволи да достигнете абсолютно нови висоти и да разнообразите сексуалния живот. 

Но е добре и да ви припомним, че преди време стана ясно, че съпрузи четири години се скъсваха от секс, за да си имат бебе! Накрая се оказа, че го правят неправилно, а жената дори е девствена.

В статия сега обаче ще разбулим голяма тайна, свързана с аналния секс. А именно какви са чувствата по време на анален секс, които мъжете и жените изпитват, докато го правят.

Самата фраза „анален секс” произлиза от два компонента - anus („анус”) и sex („секс/пол”). Това е съчетание, където вместо вагината на жената се включва анусът й (за аналния секс между мъже няма да говорим). 

Ако се обърнете към терминологията, то аналният секс е класически полов акт, където има активен и пасивен „играч”. 

Когато мъжът прониква в жената тя трябва да е заела удобна поза, за да може и двамата да се насладят на усещането и самото проникване да е възможно. 

Но какви чувства поражда аналният секс?


Първият път 
Ако до момента не сте практикували анален секс, то е възможно да изпитате отвращение или страх. Причината е проста: за да използвате ануса за сексуални цели, той трябва да бъде „развит” - това ще помогне да се намали болката и да ви освободи от страх. 

Но преди да говорим за това как да подготвите тялото си за новото удоволствие, е важно да опишем чувствата на аналния секс, които възникват, особено ако го правите за първи път.

Първо – неудобството. Дискомфортът от непознатото чувство е основният проблем. Тъй като не сте свикнали с това усещане може да изпитате странни чувства от към дебелото си черво, а това да ви накара да се засрамите. Не се притеснявайте – дори и да стане някоя непредвидена издънка, то знайте, че ви е за първи път и е нормално. В следващите случаи ще знаете как да контролирате дебелото си черво.

Второ – болката. Ако преди първото анално проникване не сте направили някои важни неща, то може да изпитате болка. Страхът от тази болка плаши много хора, защото преди не са имали такива усещания. При анален секс за първи път е важно да правите всичко гладко, бавно и възможно най-точно. И в никакъв случай не забравяйте, ч дори и там трябва да сте хубаво овлажнени, за да няма излишно опъване на кожата. А и е добре преди партньорът ви да проникне с пенис си да го направи с пръст, за да „развие” ануса ви.

Младата майка Сара направи брутално признание, свързано със секса, което много родители се срамуват да изрекат (СНИМКИ)
 

Но какво изпитват мъжете и жените по време на анален секс?

Чувствата при жените 
Всички чувства по време на анален секс при жените са пряко зависими от размера на пениса на партньора, диаметъра, дълбочината на проникване и избраната поза. Но този вид секс дава много удоволствие на нежния пол, и всичко това благодарение на физиологията. Причината е проста: по време на проникването, пенисът стимулира не само пръстена на сфинктера, но и клитора и прословутата G точка. Момичетата, които често практикуват анален секс, отбелязват, че понякога чувствата са по-силни и готини, отколкото при вагиналния секс. Също така се отбелязва и възможността да се получи невероятен двоен оргазъм, който може да продължи до няколко минути – партньорът спокойно може да прониква с пениса си в ануса, а с пръсти във вагината на жената. 

Нагорещете страстите в спалнята до червено с най-новата секс поза – Делфин (СНИМКИ 18+)
 

Чувствата при мъжете 
Според многобройните отзиви от силния пол, може да се стигне до извода, че мъжете просто са възхитени от възможността да правят анален секс с партньорката си. И всичко това, защото ректумът на жената буквално стиска пениса на мъжа с херметичен пръстен по време на проникването. Поради това оргазъм при мъжете идва по-бързо и продължава по-дълго време. Също така, мъжете отбелязват, че по време на анален секс „нямат чувство за ограничение”, защото пенисът им постоянно лежи върху матката във влагалището. Те са категорични, че анусът е много по-стегнат от вагината на всяка жена и това ги възбужда допълнително. Плюс това и на тях им доставя удоволствие да доставят двоен оргазъм на партньорката си – да проникват с пениса анално, а с пръсти вагинално.

И изводът е, че дори и да ви е страх с правилният партньор си заслужава да пробвате, тъй като удоволствието и за двама ви ще бъде ново, несравнимо силно и запомнящо се. И все пак – бъдете внимателни, ако правите всичко както трябва не трябва да има болка или ненужен доскомфорт, а само върховно удоволствие. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Роси

Роси 29.12.2018 14:20

Що не се гръмнете бе!!!!

Фют

Фют 29.12.2018 16:15

Аз имам 2ен пенис, и не прониквам с пръсти

Gogo

Gogo 29.12.2018 20:07

Ок,ща гръмна у дестката

taka e

taka e 29.12.2018 21:11

!Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,мъжът ми също ме поддържаше - резултатите не закъсняха!Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете !http://bit.ly/2zfcglU

Недоумяващ

Недоумяващ 31.12.2018 1:59

Избихте рибата !!!!! Нормални ли сте ?

Asesino

Asesino 31.12.2018 9:13

Чудесен очерк на чувствата на Ивайло Крачунов, когато поема тънката, но миризлива тиквена дръжчица на своя меценат Ганьо Борисов за сондаж в задното находище/

мадоната с големите бомби

мадоната с големите бомби 31.12.2018 11:09

Добре, че ни просвещавате и сексуално. Поне не сте сложили заглавие ШОКИРАЩА НОВИНА. Щях да си помисля, че вие сте открили аналния секс.

Мисмехурко Драги

Мисмехурко Драги 31.12.2018 12:51

В Блиц са експерти по всички видови нестандартен секс. Явно се разписват на фиша само след онождане...

И.КраТуня

И.КраТуня 04.01.2019 14:58

Много оичам да ми го сложи дебелянчо в гъза, а после в устата, че да си усетя вкуса на лайната.....Е вярно е, че съм разработен отзад и като се надупя е все едно на ТЕЦ комина....

Vazbudeno_hui4e

Vazbudeno_hui4e 30.01.2019 11:18

Искам да го слагам на секси авторките близалки!

Една

Една 23.04.2019 20:06

Kак е възможно да пропагандирате подобни гадости?! ИЗВРАТЕНЯЦИ !

Yona

Yona 11.04.2020 22:46

Аналният секс бил гадост? О, небеса, защо има толкова гейове?

Мара лудата

Мара лудата 20.08.2022 20:37

Само глупостите дрънкате,извратеняци!

винкело

винкело 21.08.2022 10:12

Жените дето не харесват, явно не са правили секс през живота си... поради слабоинтелигентен партньор

dimitarrrr

dimitarrrr 07.12.2022 8:20

Еротичен видео чат - https://tonzes.com/bongacams.htm заповядайте има доста момичета...ии доста интересни попадения