logo

Мъжът й я нарече „дебела свиня”, но тя му го върна тъпкано! Уникални СНИМКИ

Мъжът й я нарече „дебела свиня”, но тя му го върна тъпкано! Уникални СНИМКИ

Дебеличката Алвин реши да промени тотално живота си, а половинката й жестоко съжали за грубите му думи

Почти през целия си живот Алвин Рейна страдаше от депресия. Единственият начин да й помогне да се почувства по-добре е да яде храна. Постепенно жената качва допълнителни килограми и става непривлекателна в очите на съпруга си. Толкова много, че той стига до там да нарече половинката си „прасе”. Тогава Алвин реши, че е време да действа. При това радикално.

Дебеланка затвори устите на всички, които не вярваха, че заслужава толкова красив мъж

Ти си прасе
Алвин е нормална жена, която има съпруг и две деца. Но в семейството й постоянно е подлагана на унижение от мъжа си, който я обижда заради килограмите й. Стигнало се до там, че я нарекъл „дебела свиня”.

Tя бе унижавана заради наднорменото си тегло, а качи още 18 кг и стана известен модел (СНИМКИ)

Първоначално Алвин се съгласявала с обидата на мъжа си, тъй като осъзнавала колко много е надебеляла. Въпреки това, тя постепенно започва да осъзнава, че постоянното й качване на килограми няма да донесе никаква полза на нейното семейство. Веднъж жена решила да се премери и кантарът отсякъл 112 килограма. Това било последната капка, която преляла чашата.

Пухкавата Адел се стопи до неузнаваемост! Тайната й е… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Обичайни дни
Преди това Алвин лесно можеше да консумира до 5000 калории на ден. В същото време любимите ястия на 25-годишната жена са всички видове сандвичи, хамбургери, чипс, корнфлейкс и сладки газирани напитки. А за спорт и диета изобщо не си и помисляла. Жената смятала, че е твърде тромава, за да отиде във фитнеса или дори на басейн. Разбира се, това е било просто извинение.

Здравословни проблеми
Здравословните проблеми, които я измъчвали, започнали бързо да се проявяват и бавният метаболизъм бил само върхът на айсберга. В крайна сметка, лекарите открили първите признаци на диабет, но дори и този факт не можеше да потисне апетитите на Алвин. 

Промени в живота 
Постоянна депресия, упреци и негодувание от страна на съпруга й в някакъв момент са принудили Алвин да предприеме драстични мерки. Не, тя не започва някаква кардинална диета. Но значително намалява приема на калории и елиминира мазнините, сладките и пържените храни от менюто си.

Няколко седмици по-късно тя решила отново да се качи на кантара. С изненада и радост откри, че вече е изгубила пет килограма. Това е мотивиращият фактор за закупуване на абонамент за фитнес. Но най-важното е, че тя е решила да се осмели не само да промени визията си, но и да остави съпруга си тиранин, който винаги я е унижавал. 

Бавно, но сигурно
Теглото на Алвин се намалявало бавно, но момичето беше сериозно и не се стремеше към бързи резултати. Най-важното за нея беше да избегне стреса и желанието да изяде нездравословната си храна. В момента Алвин вече е изгубила над 60 килограма, а визията й е просто фантастична. 

Поуката от случилото на Алвин е, че не е важно само да се промени външно, но и вътрешно.

Съвсем наскоро тя се ожени за втори път, но този път за мъж, който я обича и уважава. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

мнение

мнение 25.11.2020 18:38

Aко пак се занемари ще се получи същото.

oto

oto 03.10.2021 13:42

Аз виждам обратното. Телефона е от преди 10 години и тогава е била слаба а сега е тюлен!

Alvina Rayne се казва

Alvina Rayne се казва 03.10.2021 14:21

Става въпрос за Alvina Rayne от Нова Зеландия, мъжът й я наричал "грозно, дебело парче боклук" ("ugly fat piece of garbage"), но тя отслабнала от 127 кг на 60 кг и наистина изглежда страхотно: https://cutt.ly/LEHqOsD

Duhales

Duhales 03.10.2021 14:46

Дебела изглежда по добре

Пешо

Пешо 03.10.2021 22:18

А колко ли кожа виси под дрехите?

Мишинка

Мишинка 05.10.2021 7:36

Ако! "Авторите"! Този материал с автоматичен преводач ли е превеждан?! Малко правилен български няма да навреди на мрежата според мен.

йокин

йокин 05.10.2021 18:07

Нали слагат,СНИМКИТЕ,НАОБРАТНО.Сега,става,преди,или нещо подобно.