logo

На 80-ата годишнина от сватбата си възрастна двойка просълзи всички с тези СНИМКИ

На 80-ата годишнина от сватбата си възрастна двойка просълзи всички с тези СНИМКИ

Те са заедно от десетилетия и все още се държат за ръка

Всяка жена си мечтае да се омъжи за човек, който ще я обича цял живот и няма да й позволи да страда. Само по този начин всички приказки за щастливия семеен живот могат да се превърнат в реалност.

Историята на тази възрастна двойка от Китай е доказателство за тази истина, защото те са заедно повече от 80 години! Сонг Цинглин и жена му Сун Лиши са щастливо женени от много десетилетия, а любовта им кара всички да позеленяват от завист. Имат шест деца, пет внуци и четири правнуци. 

Мъжът, който вече е надхвърлил 100-годишна възраст, обича да се разхожда със съпругата си, здраво стискайки ръката й в своята. Въпреки че и двамата са много възрастни и едвам ходят, не пропускат и ден, в който да не излязат заедно навън. 

Млада жена взриви мрежата с болезнената истина за нещата, които са в състояние да разрушат и най-здравия брак

Когато се оженили, Сонг бил много беден. Той нямал пари за красива сватбена церемония и хубави снимки за спомен. Празничната трапеза на младоженците също била много бедна и на нея имало само три зеленчукови блюда. 

Бедността не попречила на Сонг и любимата му да живеят дълго и щастливо в разбирателство и любов.

Давид се влюби до полуда в красивата Милана, но скри от нея нещо много важно, което по-късно преобърна живота й

След като децата им пораснали, на 80-ата годишнина от сватбата им, китаецът решил, че е дошло време да подари на съпругата си приказното усещане най-накрая да се види в красива булчинска рокля. 

Местните узнали за плановете му и решили да му помогнат да ги превърне в реалност.

Войник спаси красива еврейка от лагер на смъртта, но не можа да я пусне на свобода и реши да... (СНИМКИ)

А когато Цинглин видял любимата, облечена в бяло, направо загубил ума и дума.

Възрастният мъж не можел да скрие сълзите си от щастие. 

"След толкова много години... Аз съм й много задължен... Независимо че минаха толкова много години, че на лицето й има толкова много бръчки, а косите й са толкова побелели, аз ще продължавам да я държа за ръка и ще вървим заедно до края на живота си!", казал с приглушен глас развълнуваният старец.  

Истинската любов съществува и разтърсващата история на тази чернокожа жена без ръце и крака е доказателство за това! (СНИМКИ)

Снимките на влюбените старци буквално взривиха мрежата. Интернет потребителите не спират да се възхищават от любовта им и да им желаят много здраве и дълголетие. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

milena

milena 13.04.2019 22:04

Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe