Млада жена взриви мрежата с болезнената истина за нещата, които са в състояние да разрушат и най-здравия брак

Млада жена взриви мрежата с болезнената истина за нещата, които са в състояние да разрушат и най-здравия брак

Един на пръв поглед обикновен пост на млада разведена жена взриви интернет. Болезнените истини, които тя споделя за съвместния живот и брака, от известно време се разпространяват като вирус в мрежата. 

В него младата дама споделя собствения си опит и заключенията, до които е стигнала по време на неуспешния си брак. А причината, довела до разпада на семейството й, не е изневярата! Не са и монотонното ежедневие и битовизмите, които са в състояние да убият и най-силната любов. Става дума за съвсем различни неща, с които всяка една жена се сблъсква, когато заживее с половинката си под един покрив.

По-добре е да разберете тъжната истина за неуспешните бракове от първо лице! Ето я и историята й.

""Битовизмите разрушиха връзката ни". Чували ли сте тази фраза? Наскоро отново я чух от устата на един мъж, който зарязал жена си и двете си малки дечица заради млада и красива любовница.

Той упрекваше съпругата си, че вече не се грижела за себе си, че храната, която приготвяла, не  била вкусна, в дома им непрекъснато било разхвърляно и мръсно, децата не спирали да крещят, а сексът бил скучен. Затова намерил и нова "любов". Без битовизми!

10 неща в спалнята, които го провокират към изневяра

"Когато една вечер преди три години отново плачех, защото повече не можех така, мъжът ми каза: "Толкова ми е писнало, че се улавям да мисля как не ми се иска да се прибирам вкъщи!". Тогава избухнах. И назовах всички неща с истинските им имена. Не скуката и рутината разрушават брака! Ако съпругът ви не изпълнява родителските си задължения, това е предателство. Ако мъжът ви казва, че не може да изпълнява задълженията ви, това е лъжа. Ако той не проявява съчувствие, когато на вас ви е трудно, това е жестокост!

10 неща, които нито една мъдра жена няма да направи заради партньора си

Когато чувам жена да казва, че ежедневието е убило любовта, усещам чувство на вина. Но когато чуя тази фраза от устата на мъж, усещам жестокост и безсърдечност. 

Тогава го обясних на мъжа си по същия начин: когато двама приятели са заедно в един танк, воюват и оцеляват в трудни условия, на нито един от двамата няма да му е скучно. Ако всеки един от тях се старае с всички сили, това е изпитание, труд и в крайна сметка - съвместна победа. Но ако единият от двамата не спира да мрънка, че в танка му е шумно и неудобно и казва, че ще му е по-добре, ако вечерта не се налага отново да влиза в него, то това не е приятел!

9 признака, че е време да сложите край на връзката си

Първоначално мъжът ми се засмя, но след това осъзна смисъла на думите ми. А аз стоях и гледах как се променят лицето и погледа му. И ми стана много болно. 

Не монотонното ежедневие и битовизмите разрушават брака! Разрушават го лъжата, предателството и жестокостта!" /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Мари

Мари 18.02.2019 11:57

Вярно е. Изпитах това. Бившият ми съпруг претендираше само за права и отричаше да има задължения, те бяха оставени на мен.

!!!

!!! 18.02.2019 12:47

Глупости! Не е само това! Важни са "колегиалните" отношения в танка, спор няма! Най-важното е да се запази страстта, а това става по различен начин при различните хора

на 60

на 60 18.02.2019 21:02

ква страст бе--кви 5 лева? Мьжа каталясва много бьрзо,а жената още я бива,но уви....

на 60

на 60 18.02.2019 21:02

ква страст бе--кви 5 лева? Мьжа каталясва много бьрзо,а жената още я бива,но уви....

Ха ха

Ха ха 20.02.2019 8:18

Айде тьотките се разбушуваха живата истина бг.патицата на 40 са инфантилни овехтели мушмули със силен сърбеж в определени области на човешкото тяло ,но при толкова евтино агнешко няма чичо доктор евентуално някой сотаджия .

васко

васко 20.02.2019 11:51

Статистиката е безжалостна. Причина за 37% от разводите в съвременното общество е фейсбук и подобни социални мрежи. Нямат ли такава регистрация, това е най-големият индикатор за един мъж или жена дали са от класа или не.

taka e

taka e 20.02.2019 12:13

Идеално тяло за лятото! Ускорете метаболизма и изгорете 67% мастна тъкан. Това действа!http://bit.ly/2GSDSm0