logo

На улицата често ги бъркат с майка и син, а в мрежата ги спукват от хейт, причината е скандална СНИМКИ

На улицата често ги бъркат с майка и син, а в мрежата ги спукват от хейт, причината е скандална СНИМКИ

Приятелите ни дори ни лепнаха прякори. Аз бях пума, а той - моето момче играчка

Американка си взе за съпруг мъж, който е със 17 години по-млад от нея, пише Daily Mail.

Серена признава, че хората на улицата често ги бъркат с майка и син, но тя е щастлива и не обръща никакво внимание на хейтърите. 

През 2014 г. в Ню Йорк жената, която по това време била на 39 години, срещнала австралийския музикант Дан Кроман. Още същата вечер тя разбрала, че Дан е на 22.

"Когато разбра на колко години съм, не се притесни изобщо. Флиртувахме цяла нощ", разказва тя.

Млада блондинка си взе за мъж 52-г. чичко и шокира с признание ВИДЕО

На следващия ден тя открила Дан в социалните мрежи и му написала съобщение, предлагайки да му покаже града. Така се срещнали отново и веднага почувствали, че са свързани един с друг.

"Прекарахме деня в Ню Йорк и Дан дори ми направи серенада с китара в "Сентрал Парк". Беше много романтично. Същата вечер се целунахме. Прекарахме следващите няколко дни заедно", спомня си Серена. 

"От самото начало и двамата знаехме, че това е забежка, в края на краищата той живееше на другия край на света", добавя тя.

Няколко дни по-късно Дан продължил обиколката си из Щатите и двамата се сбогували.

25-г. мъж се ожени за баба със 17 внуци и поиска от нея да... ВИДЕО

Съдбата обаче си знае работата и още на следващия месец ги събрала отново.

"Отидох на сватбата на най-добрата си приятелка в Лос Анджелис. Дан ми се обади и каза, че е изпуснал полета си за Австралия и е останал в града. Поканих го в моя хотел. Беше вълшебно да го видя отново. Имах чувството, че съм го познавала през целия си живот", добавя американката. 

На следващия ден Дан се върнал в Австралия. Двамата продължили да общуват всеки ден, въпреки факта, че са разделени от огромно разстояние.

"Никога преди не съм се чувствала така, толкова много ми липсваше", признава американката. 

Междувременно приятелите на Серена се опитвали да й уредят срещи с други мъже. С един от тях тя отишла на обяд, но през цялото време не спирала да мисли за Дан.

69-г. американец се ожени за 27-г. хубавица от Филипините и ето какво му се случи СНИМКИ

Единственото нещо, което искала, било да бъде с него. Но знаела, че това няма как да се случи, тъй като живеят на напълно различни места.

Оказало се, че греши, защото през 2015 г. австралиецът я шокирал с новината, че се мести в САЩ. И два месеца по-късно те се срещнали отново.

Въпреки огромното щастие, което изпитвали, влюбените били изключително притеснени, защото трябвало да съобщят новината за разликата във възрастта си на семействата си.

"Казахме на семействата си. В началото бяха шокирани, но се зарадваха за нас.

Приятелите ми, от друга страна, не одобриха Дан, когато го срещнаха. Тъй като беше много млад, веднага го попитаха какви са намеренията му. Един дори беше доста осъдителен и си помисли, че ме използва, но след известно време видяха, че Дан ме обича", казва още Серена.

Съпрузи живяха щастливо 20 години в отделни къщи, а когато се събраха под един покрив... СНИМКИ

"Дори ни лепнаха прякори. Аз бях пума, а той - моето момче играчка", добавя тя.

Намеренията на австралиеца наистина се оказали сериозни, защото през декември 2016 г. двамата се оженили, след което Серена станала мениджър на младия си съпруг. 

Непознати често ги бъркат за майка и син. Но въпреки огромния хейт, с който се сблъскват съпрузите споделят, че връзката им продължава да бъде много силна.

"За нас възрастта е просто число, когато става дума за любов. Дан е моята сродна душа и няма значение какво мислят другите. Отне ми около 40 години, за да намеря най-накрая съпруга си, но той си заслужаваше чакането", заявява американката. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

браво

браво 23.10.2022 14:06

Само така жено,няма само дърти пръчове да яздят млади девойки.