logo

Най-големите страхове на мъжете в една връзка

Най-големите страхове на мъжете в една връзка

Те не спират да ги измъчват и ги карат да вършат нелогични за жените неща

Когато мъжът внезапно охладнее или напълно изчезне от една връзка, жените често изпадат в недоумение и започват да си задават въпроси.

"Защо? Какво не направих както трябва? Толкова се старах да му бъде добре. Как може да ми причини това?", са само част от нещата, които започват да се въртят в главите им. 

Често обаче те просто не осъзнават, че вината не е в тях, а в половинката им. Има няколко неща в интимните отношения, които не спират да измъчват представителите на силния пол и да ги карат да вършат нелогични за жените неща. Ето ги и тях:

Страх № 1: Няма да се справи 

Страхът е толкова стар, колкото и мъжкият свят. Да демонстрира несъстоятелността си в леглото за него е истински позор.

Ето защо мъжете предпочитат по-възрастни дами

Психолозите твърдят, че това е по-скоро стереотип, наложен от поп културата и порното. Все пак това се случва се на всеки - това е само физиология.  

Страх № 2: По-лош е от бившия ви 

Всеки път в леглото мъжете се борят с въображаем конкурент. И не спират да се ​​опитват да бъдат по-добър от някой, когото дори не познават. Това не е спринт и едва  ли някоя жена ще им представи писмено оплакване, но те не могат да осъзнаят това.

Страх № 3: Нежелана бременност 

Децата, разбира се, са цветята на живота. Но е по-добре, ако тези цветя се появяват по план. В противен случай страстта в отношенията ще се замени от стрес и караници.

Жените с този цвят на косата привличат мъжете като магнит

Въпросът "Ами ако...?" никога няма да даде мира на мъжете. Но може би голяма част от тях нямаше да са се родили, ако не беше тази случайност. 

Страх № 4: Да се обясни в любов 

На мъжете им харесва да живеят на принципа "дойдох, видях и победих". И след това си тръгни, когато намериш за добре. А фразата "Обичам те" налага нежелана отговорност. И тогава сексът от дръзко приключение се превръща в задължение.

Страх № 5: Сватба

Този страх директно следва от предишния. Разбира се, бракът е мъжествена и благородна постъпка. Но трансформацията от алфа мъж и мачо в скучен съпруг охлажда страстта на момента.

Страх № 6: Рутина

Представителите на силния пол се опасяват, че един ден чаровната им и красива половинка един ден ще се занемари, ще спре да се интересува от фигурата си и вече няма да се грижи за лицето си. А сексът ще се превърне в необходимост. 

Какво да облечем на първа среща? Учени разкриха цвета, който привлича мъжете

Разбира се, това са все глупави стереотипи. Но, за съжаление, никой не може да върви срещу природата си. 

Страх № 7: Стъпка встрани 

Мъжете не се страхуват да кривнат в страни и да изневерят. Все пак те са мъже и трябва да го докажат на всички. Виж, предателството на половинката му е друга тема на разговор.

Този акт е силен удар по самочувствието им. Изневярата е в състояние да потопи всеки представител на силния пол в дълбините на безсилието. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

Коментирай