logo

Жените с този цвят на косата привличат мъжете като магнит

Жените с този цвят на косата привличат мъжете като магнит

Журналистка от The Sun решава да проведе експеримент, с който да сложи край на дилемата по какви дами си падат представителите на силния пол

Споровете на тема какви жени предпочитат мъжете не спират от десетилетия. Може би затова британската журналистка от The Sun Алиса Хол реши да проведе експеримент, с който да сложи край на безумните дебати по този въпрос.

За своя опит журналистката избира популярна платформа за онлайн запознанства. Алиса си прави няколко различни профила в Tinder. За всеки акаунт снимката й е различна. На единия е с руса коса, на другия - с рижава, на третия е с кестенява, а на четвъртия - със синя.

Малки бюти трикчета, с която фаталната жена завърта главата на всеки мъж

На всеки получава различен брой съобщения, чиито съдържания са изключително нееднозначни. 

Огнен звяр 

Огнено рижавата коса винаги се е свързвала с необичайна енергия, горещ нрав и страст. Алиса проверила това схващане, "боядисвайки" косата си в този цвят. 

Реакцията не се забавила. Съобщенията от заинтересовани мъже започнали да валят като дъжд, а комплиментите, които получавала, просто нямали край.

Ето какво си мислят мъжете, когато видят жена с червено червило

Мъжете й предлагали както сериозни, така и мимолетни връзки. Но като цяло съобщенията, които получила, не били повече от обичайното: 14 отговора и 32 съвпадения (когато и мъжът, и момичето взаимно се "лайкват").

Тъмни сили

С огромно вълнение Алиса изпробвала тъмнокосия си образ, но очакванията й изобщо не се оправдали.

Мъжете реагирали изключително вяло на момичето с кафява коса. С тази си визия получила едва 14 еднотипни и изключително скучни съобщения, в които нямало и капчица страст.

Как правилно да обичаме мъжа до себе си

Съвпаденията в този случай обаче били 42.  

Синя мъгла

Като цяло схващанията са, че синята коса трябва да плаши мъжете. Но не, представителите на силния пол започнали да й пишат, като почти всеки един споменавал цвета на косата й.

Оказало се, че такъв ярък образ привлича мъжете и им дава извинение да започнат разговор не с обичайното "Здравей, как си".

Какво да облечем на първа среща? Учени разкриха цвета, който привлича мъжете

Със синята си коса Алиса получила 16 съобщения и 38 съвпадения. 

Ангелско русо 

На снимката от последния си профил журналистката била с руса коса.

Съобщенията с комплименти от рода на "колко си сладка и красива" буквално започнали да я заливат. Сред невинните запознанства имало и интимни оферти. Като цяло блондинката Алиса получила 27 съобщения и 50 съвпадения. 

Идеалните ръст и тегло на жените, по които мъжете са луди

И така, експериментът й я довел до извода, че въпреки че не всички харесват жени с рижава коса, този цвят провокира мъжете към интересни мисли.

Оказало се, че светлата коса не плаши, а по-скоро дава повод за запознанство и привлича като магнит вниманието на противоположния пол. 

Кажете това на мъжа до себе си и той ще ви обича и носи на ръце цял живот!

В същото време като блондинка журналистката получава най-много отговори. Що се отнася до кафявата коса... Тя е накарала мъжете да гледат на Алиса много по-сериозно. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 


 
 

 

Коментирай

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ 19.02.2020 11:35

красавици

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ 19.02.2020 11:35

красавици