logo

Непознати редовно им задават неудобни въпроси за секса само защото изглеждат така СНИМКИ

Непознати редовно им задават неудобни въпроси за секса само защото изглеждат така СНИМКИ

За другите е по-скоро шок, когато ни видят навън, признава 25-годишната Брук

Гаджета с 56-сантиметрова разлика във височината твърдят, че са идеални един за друг, тъй като "противоположностите се привличат" и разкриват, че хората често ги питат дали това не пречи на интимния им живот, пише The Mirror.

25-годишната Брук е висока 152 сантиметра, а любимият й Дилън - 208 сантиметра. Двамата не крият, че понякога това за тях е трудност, но са категорични, че "не биха искали да променят нищо".

"Доста сме свикнали с нашата разлика.

Мъжете са в шок от тези неща, които жените правят

Аз съм толкова ниска, че всички са ми високи, а Дилън е толкова висок, че всички са ниски за него – така че това няма особено значение за нас.

Когато се целунахме за първи път, трябваше да седнем. Сега, когато се целуваме, Дилън трябва да се навежда много. Но аз го обичам", казва Брук.

Изследване установи кой вид спорт води жените до мощен оргазъм 18+

Момичето добавя, че огромната разлика във височината си има и ползи. "Ако аз не мога да взема нещо от кухнята или от килера, той може да го направи. А ако нещо падне на пода или под леглото, е много по-лесно аз да го вдигна", казва тя.

Влюбените се запознали през 2020 г. в университета в Нюарк, щата Ню Джърси. Сега живеят в германския град Трир. Дилън играе в баскетболния отбор Trier Gladiators, а Брук учи дистанционно, за да стане консултант по психично здраве.

25-г. хубавица се загаджи с 50-г. чичко и срази всички с признание ВИДЕО

Тя признава, че много хора остават изненадани, когато я видят с приятеля й на улицата.  

"За другите е по-скоро шок, когато ни видят навън. Обикновено коментират разликата във височината ни и най-вече говорят нещо за Дилън, защото той е необичайно висок", казва Брук.

Интернет потребителите пък не спират да питат дали разликата във височината не пречи на интимния им живот. На всички тях Брук отговаря едно: "Нямаме проблеми в секса!"

"След като съм била с Дилън, не мога да си представя да бъда с някой, който е по-близо до моя ръст. Стана ми толкова удобно и никога не бих го променила", заявява миньончето. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки