logo

Разкриха кои са основните причини, поради които хората изневеряват и… (СНИМКИ)

Разкриха кои са основните причини, поради които хората изневеряват и… (СНИМКИ)

Какво е изневяра и защо понякога дори най-щастливите двойки преживяват брачната измама? На този въпрос едва ли има лесен и еднозначен отговор. 

Внимание, разбра се точно в кой ден и кой час половинката ни може да ни изневери! А ако прави и определени неща, то положението е отчайващо зле

Измяна, изневяра, предателство – как го наричат хората не е толкова важно. Някои личности смятат този акт за предателство единствено в леглото. Въпреки че има известна истина в това, повечето изневери не са свързани само със секса. 

Как кръшкат мъжете според зодията

Всъщност много неверни мъже и жени признават, че интимността у дома със съпруга е по-добра от интимността с човек, който е извън семейството.

Но ако не е само заради секса, то тогава защо хората изневеряват?

Е, сега ние от jenata.blitz.bg събрахме на едно място за вас основните причини, поради които хората изневеряват.

Без докосване и физическа привързаност
Без секс живеем много по-лесно, отколкото без докосване. По време на едночасовата среща с любовника си, „процедурата” на интимността може да отнеме само 10 минути, а останалите 50 да се прегърнат. Или може би няма никаква близост. Някои хора са склонни да рискуват всичко, само за да почувстват лекото докосване по лицето си.

И жените кръшкат, но ето как го правят според зодията си
 

Нямате приятел
За съжаление много двойки едва говорят един с друг или го правят по задължение. Интересно е, че дори жените и мъжете искат да говорят след секс. За съжаление комуникацията в семейството често пъти липсва, а това провокира някои от партньорите да търсят трети човек, с който да си говорят, а това като нищо може да доведе до интимност, секс и изневяра.

Почувствайте се желан мъж/жена
Интимността е повече от удоволствие. затова направете всичко необходимо всеки в двойката да се почувства като желан и истински мъж или жена, за да не се налага друг човек да го прави.

Бягство от ежедневието
Когато хората се чувстват заседнали в рутина, когато не чувстват радост или наслада, когато бъдещето изглежда като тъпо настояще, притежаването с друг човек извън семейството може да се превърне в бягство от ежедневието и реалността. А в другия по-хубав свят може да намерим и друг човек, а не този, които е до нас.

Радостно очакване
Специалистите по брака съветват всички двойки, които живеят заедно дълго време, да разнообразят своята близост, ако е възможно. Започване нов романс помежду си – опитайте се пак да се опознаете, да се сваляте, флиртувате и наслаждавате на компанията един на друг. Иначе рискувате да го правите с човек извън семейството си.

Разсъблечи се с кеф
Възможно е да се чувствате обичани, но да не се чувствате привлекателни или желани - това се случва с повечето двойки, които живеят заедно. И докато тези двойки ценят интимността, уважението и любовта, много хора жадуват да се чувстват „добре дошли”. За някои от тях интригата е просто възможност да го почувствате. Интимността с любовник или любовница може и да не е особено специална или дори често срещана. Въпреки това, способността да виждате как вашият партньор се вълнува, когато се събличате, е много важна за някои хора. Но, разбира се, това няма да замени вашата любов или чувство за сигурност.

Понякога в семейния живот не всичко е както трябва. Взаимоотношенията между съпрузите могат да доведат до изневяра или дори развод. Но никога не забравяйте, че ако имате желание да поправите нещата ще намерите и начин. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Основната причина

Основната причина 23.12.2018 10:08

Основната причина да има изневери е, че ку-вите са много.