logo

Внимание, разбра се точно в кой ден и кой час половинката ни може да ни изневери! А ако прави и определени неща, то положението е отчайващо зле

Внимание, разбра се точно в кой ден и кой час половинката ни може да ни изневери! А ако прави и определени неща, то положението е отчайващо зле

Когато стане въпрос за любов, връзки и секс всеки има своите страхове. Едва ли има човек, който поне веднъж да не се е усъмнил в половинката си или да не си е задавал въпроса „Изневерява ли ми?”. Е, ново проучване, направено във Великобритания, даде доста интересни отговори по тази тема.

Нагорещете страстите в спалнята до червено с най-новата секс поза – Делфин (СНИМКИ 18+)

Оказа се, че ако половинката ни изневерява, то това се случва в точно определени дни и даже и в определен час. 

Формата на женското дупе разкрива неподозирани неща! (СНИМКИ 18+)

Не само това – извиненията, които кръшкачите си измислят, се оказва, че са доста идентични.

И така – има два дни в седмицата, в които много трябва да внимавате къде половинката ви твърди, че е.

Мъжете отговориха на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със секса

А ако човекът до вас ви изневерява, то ще прави и други неща, но този път с вас.

От изследването излиза, че изневерите най-често се случват във вторник и петък. Даже последният работен ден от седмицата е най-предпочитан за кръшкане.

„Петък е краят на работната седмица и идва уикендът, който е отреден за почивки. Точно тогава човек, който изневерява на половинката си, се сеща за „другия”. Излиза, че точно в 18:45 най-често любовниците се виждат и правят секс. Понякога любовната афера започва и по-рано – към 17:30”, разкрива говорителят на изследването Кристиан Грант.

Любов и звезди: Кой как прави секс според зодията

По думите му 92% от неверниците си признават, че най-честото извинение, което си измислят за пред официалната си половинка е, че ще имат допълнително работа в офиса или пийнат нещо с колегите след работа.

Тайните в секса паднаха: Мъжете си признаха как усещат интимните части на различните жени (СНИМКИ 18+)

Освен това те имат и други оправдания. 

74% от кръшкачите пък твърдят, че са във фитнеса или извършват друг вид спорт, докато всъщност мърсуват под чаршафите с друг/а.

Друго популярно оправдание на неверниците, за да се отърват от официалната си половинка е, че стар приятел им се е обадил и ще се видят за по питие (68% прибягват до това). 61% от измамниците твърдят, че са заседнали в задръстване и трафикът е кошмарен, затова ще се приберат по-късно. 58% от хората, които си имат любовник, се оправдават, че са на пазар.

Каквото и оправдание да си измислят излиза, че всички, които имат афера са като Пепеляшка – прибират се у дома при официалната си половинка преди полунощ. Излиза, че според тях, ако се приберат след 00:00 часа ще имат повече неудобни въпроси, но ако са се появили преди този час, то всичко е точно.

Освен това те правят и друго нещо, което гарантирано може да ги издаде, че определено не са правили това, което са казали, а са правили секс с друг човек.

Носете чорапи по време на секс – причината ще ви смае!

„Ако половинката ви в петък е бил някъде без вас, а в събота иска да излезете заедно, то това е гаранция, че ви е изневерил. Не че нещо, но по този начин той се „компенсира” пред вас. Изпитва угризение за случилото се предната вечер и затова иска сега да се реваншира”, казва още говорителят на изследването.

По техни данни другият популярен ден за изневяра е вторник. „Любовниците се виждат средно по два пъти седмично. Това е често срещано явление. И ако не е петък, то вторият работен ден е времето, когато също може да си намерим оправдание с работата ни, а реално да идем да правим секс с друг”, казва още Кристиан Грант.

И така, ако искате да знаете дали човекът до вас ви изневерява, то внимателно следете къде е във вторник вечер и най-вече в петък около 17:30 и 18:45. А ако пък събота вечер все сте заедно, то съжаляваме, но може и да има трети човек във връзката ви. / jenata.blitz.bg

Коментирай

555

555 20.02.2019 9:16

Глупост след глупост!!!!