logo

Разпънаха на кръст млада бразилка заради брака й с 40 години по-възрастен диджей, а тя... СНИМКИ

Разпънаха на кръст млада бразилка заради брака й с 40 години по-възрастен диджей, а тя... СНИМКИ

Мария Едуарда не крие, че е останала доста изненадана от реакцията на интернет потребителите

В мрежата разпънаха на кръст млада бразилка заради решението й да се омъжи за диджей, който е с 40 години по-възрастен от нея. На историята на младото момиче и доста по-възрастния му съпруг гласност даде The Sun.

23-годишната Мария Едуарда Диас започнала да излиза с Никсън Мот,  когато била на 16. По това време той бил на 56 години.

През декември 2020 г. влюбените се сгодили, през юни 2021 г. вдигнали сватба, а няколко месеца по-късно на бял свят се появила първородната им дъщеричка. 

"След като се запознахме, се сближихме, започнахме да излизаме като приятели. Нашата история, от началото до днес, е много красива!", казва Никсън.

25-г. хубавица се загаджи с 50-г. чичко и срази всички с признание ВИДЕО

Съпрузите споделят, че първоначално близките им били изненадани от връзката им, но след сватбата най-накрая приели решението им.

Приятелите обаче не приемали любовта им и дълго време я смятали за голяма грешка. 

На същото мнение са и много непознати в мрежата, с чието осъдително мнение Мария и Никсън редовно се сблъскват. 

19-г. се влюби в разведената си съседка, която може да му е майка и шокира всички с решение СНИМКИ

"Това е толкова неудобно по толкова много начини", "Хора, това няма начин да се нормализира. Едно е да си на 30 и да имаш връзка с 60-годишен мъж... Но да си на 16? За това си има име!", пишат те.

Младата бразилка не крие, че е останала доста изненадана от реакцията на интернет потребителите. "Всъщност си представях, че ще стане вайръл, но по положителен начин. Хора, които си казват: "Каква красива любовна история...", но това не се случи", казва младоженката.

И признава, че в мрежата често я наричат държанка и я обвиняват в меркантилност.

"Не съм богат. Много хора казват, че вероятно съм богат, а тя иска финансова стабилност. Никога не е имало личен интерес от нейна страна", казва по този повод съпругът й.  

На улицата често ги бъркат с майка и син, а в мрежата ги спукват от хейт, причината е скандална СНИМКИ

Мария пък добавя, че при тях всичко винаги се е случвало само по взаимно съгласие. Тя е категорична, че Никсън никога не я е принуждавал да направи нещо против волята си и винаги се е отнасял внимателно към нея.

"Ако обичате даден човек, борете се за него. Ако той ви харесва, ако има уважение и взаимност, въпреки разликата в годините или друга пречка, борете се", казва Мария. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

 

 

Коментирай

Старата бразилка

Старата бразилка 11.12.2022 13:08

Това се нарича геронтофилия ,стар човек с млад партньор / ка / Но пък не е забранено дърт козел да лющи млада върба!!Хахаха!