logo

Разярена булка отмени сватбата след скандално искане на младоженеца

Разярена булка отмени сватбата след скандално искане на младоженеца

Жената сподели историята си в Reddit и поиска съвет от потребителите

Булка отложи собствената си сватба след предложение на младоженеца на празника да не се сервира алкохол. Историята си ядосаната жена сподели в Reddit.

В поста си невестата обяснява, че сестрата на мъжа, за когото ще се омъжва, се бори с алкохолната си зависимост. Тя дълго време отказвала помощта на близките си, но напоследък състоянието й се влошило и затова от шест месеца се подлагала на лечение и не близвала спиртни напитки. 

Младоженецът преценил, че алкохолът на сватбата ще бъде допълнително изкушение за сестра му и предложил на бъдещата си съпруга на празника да се откаже от него.

Бясна булка скандализира всички с решението си насред сватбата

Булката признава, че останала възмутена и много се ядосала от идеята, защото цялото семейство на избраника й изпълнявало всички прищевки на сестра му. Веднъж й платили гаранцията от 500 000 долара, за да я излезе от затвора, а за капак й купили нова кола. 

Пред любимия си тя споделила какво мисли по темата, но той продължил да настоява за безалкохолна сватба. В резултат на това авторката на публикацията решила да отложи церемонията и да поиска съвет от потребителите на Reddit.

Тя отбелязва, че иска да се омъжи и обича партньора си, но я притеснява фактът, че той винаги ще избира сестра си, а не нея. 

Публикацията й бързо събра близо 2 000 коментара. 

Майката на младоженеца извъртя долен номер на бъдещата си снаха и взриви мрежата

"Като човек, който се бори с пристрастяването, мога да кажа, че ходя само на официалните части на събитията и напускам партитата, за да избегна изкушението", пише потребител. "Не разбирам защо всички гости трябва да се откажат от алкохола в името на един човек?", пише друг. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

realist

realist 16.03.2022 16:55

Изобщо не е тъп този сайт, не! Обида за жените е съществуването му.

четец на сайта

четец на сайта 17.03.2022 11:32

Правилно е предложил младоженеца. Само който не се е борил с това да откажеш близък човек, може да критикува. Всички околни се отказват от алкохола, докато човека не стане стабилен. Едно изключение може да го върне обратно...

Мимито

Мимито 17.03.2022 17:22

Да ги зареже и бъдещия съпруг и сестра му. От личен опит знам,че алкохолизъм не се лекува ( мъжът ми). Пък и вечно слуша майка си. Съсипаха ми и здравето и живота

Милен Илиев Минков

Милен Илиев Минков 18.03.2022 11:29

Аз очаквам да ми се обади жена от град София Имам обява във вестник Лична Драма