logo

Майката на младоженеца извъртя долен номер на бъдещата си снаха и взриви мрежата

Майката на младоженеца извъртя долен номер на бъдещата си снаха и взриви мрежата

Разстроената невеста сподели подробности за измамата, в която е замесен и бъдещият й съпруг, в Mumsnet

Младоженец и майка му извъртяха долен номер на бъдеща булка и си навлякоха гнева на мрежата, съобщава Newsweek.

Разстроената невеста сподели историята си в Mumsnet. В поста си тя разказва подробно за измамата, в която е замесен и бъдещият й съпруг. 

Младоженката споделя, че с любимия планирали скромна сватба, на която да присъстват само най-близките. Точната дата на празника не била определена, но двойката се била ориентирала към края на тази годината.

Булка видя роклята на свекърва си и сватбата й се превърна в ад СНИМКА

Плановете обаче внезапно се променили, след като младоженецът и майка му решили без предупреждение да изтеглят церемонията за февруари, изправяйки я пред свършен факт. 

Отлагането на сватбата се отразило и на списъка с гостите. Заради ограниченията, свързани с пандемията от COVID-19, майката на булката няма да може да присъства на тържеството.

Въпреки че бъдещата булка казва, че е била ОК с идеята да направи малка сватба, на която да присъства семейството и приятелите на съпруга й, останала много разстроена, защото родната й майка не фигурирала в плановете.

Невестата добавя, че за разлика от бъдещата й свекърва, майка й не е участвала в плащането на сватбата и най-вероятно това е повлияло на развоя на събитията. 

Свекърва написа отвратително послание до снаха си на коледната й КАРТИЧКА

Майката на младоженеца категорично отказва да се срещне със снаха си и обещава да покани родителката й на вечеря, веднага щом се появи възможност тя да лети. 

Младата жена се жалва още, че почти не е участвала в подготовката на най-важния ден в живота си. 

"Те не ме включиха в никакви решения. Свекърва ми, годеникът ми и неговият брат обсъждат и решават всичко", пише тя. 

Интернет потребителите подкрепят бъдещата булка. Те са категорични, че любимият й трябва да я подкрепя и да не оставя майка си да го води за носа.  

Булка отвори пред гостите подаръка на свекърва си, зашлеви младоженеца и избяга от сватбата

"Ти само търпиш с булдозери и това не предвещава щастливо бъдеще, в което желанията ти ще се зачитат", отбелязва  MissBattleAxe.

"Ако вашият годеник и семейството му са готови да превъзмогнат много от желанията ви за вашата сватба, как смятате, че ще изглежда останалата част от семейния ви живот?", пита Solbunny.

"Тропнете с крак и обяснете, че искате да празнувате сватбата си с майка си. Не им позволявайте да ви тормозят", зове DelphniumBlue. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай