logo

Ръководство за мъже: Как да познаете злобна ли е жената по ноктите й

Ръководство за мъже: Как да познаете злобна ли е жената по ноктите й

Повечето хора не разбират, че излизат с неподходящ човек, докато не стане твърде късно. Затова 26-годишен младеж сподели в Twitter "ръководство за оцеляване от любовни срещи" за мъже, което да им помага да видят веднага, че момичето им е бъдещ кошмар, съобщи в. "Мирър", цитиран от "Дарик".

Провери приличаш ли визуално на зодията си?
 
Ръководството на Маруан Алтейр, наричан Роки, бързо предизвика интерес и за ден го харесаха 228 000 души, а 84 000 го споделиха. То се нарича "Нокти от пръв поглед", защото определя характера на жената по маникюра ѝ.

Маруан показва шест страници с образци във видео. Той анализира различните форми на ноктите, дължина и цвят и какво говорят те за момичето.

Всяко младо и влюбено момиче допуска тези грешки и съжалява за тях до края на живота си

"Най-важното нещо, брат, е цветът, цветът, цветът".  Телесният цвят е безопасен, твърди Маруан. "Можеш да спиш със затворени очи . . . и дори да очакваш закуска сутринта".

Ярките цветове на дъгата обаче са опасни, а най-лошият от тях е жълтият. "Стой настрани от жълто, най важното - ако има куража да си направи жълти нокти, има и куража да ти отреже топките", твърди Маруан.

 
Младежът съветва мъжете също да избягват жените със заострени нокти във всички варианти, защото те са "оръжия за масово поразяване".

Дългите нокти с други форми говорят за здраве и сила, но все пак са опасни. Маруан е изготвил ръководството на базата на разговори с 20 приятели и 10 непознати. Той им е показал диаграми и снимки и е записал всички впечатления, повтарящи се поне два пъти. 

В края на живота си старица разказа на съпруга си тайната на 50-годишния им щастлив брак

Повечето мъже, прочели справочника в Twitter, благодарят на Маруан за него.  Някои жени го приемат откъм смешната му страна, като изпращат дори снимки със собствения си маникюр на Маруан за анализ.

Коментирай

Димитров

Димитров 06.03.2019 10:59

Глупости на търкалета...няма такава зависимост

мдааа

мдааа 06.03.2019 11:49

Това момче не е чувало за ноктопластика, щом дългите нокти му говорят за здраве

taka e

taka e 06.03.2019 15:04

Вече почти половин година ходя на фитнес. И нищо. Но аз просто не мога да контролирам апетита си. Постоянно го нарушавам. A това наистина ме укротява да не ям като звяр ! http://bit.ly/2GSDSm0

КЪНЧО

КЪНЧО 07.05.2019 9:54

ПРАВО Е АРАБЧЕТО. НЕ ГО ВИНЕТЕ, НЕ Е ГЛУПАК. НОКТОПЛАСТИКАТА СИ ИЗБИРА ВСЯКА ЖЕНА С ХАРАКТЕР, АКО Е ЗЛОБНА НОКТИТЕ СА С КЛЮН НА ОРЕЛ, АКО Е МЕКА МАРА, СЪДЕТЕ САМИ!