logo

Провери приличаш ли визуално на зодията си?

Провери приличаш ли визуално на зодията си?

Овенът е с уникално тяло, Лъвът се гордее с красивата си коса, а Везните обикновено са със светли очи и светла кожа. Твърди се, че представителите на определени зодии имат сходни физически черти, предава "Дарик".

От jenata. blitz.bg вече ви разкрихме кои три зодии ги чакат огромни промени през следващите дни според астролозите. Споделихме ви и от кои зодии е добре да бягате, защото иначе ще пострадате жестоко. 

А дали наистина е така?

Овен

Овните са хора на движението и обикновено имат добре оформени, атлетични тела или най-малкото предпоставка за такива. Ако си родена под този знак, най-вероятно имаш и хубав тен, защото често се разхождаш под слънчеви лъчи, обичаш излети сред природата и изобщо всякакви дейности, свързани с нея.

Независимо от цвета на очите ти, в тях хората виждат пламък. Усмивката пък е неизменна част от визията ти.

Тези зодии са толкова перфектни, че предизвикват завистта на всички

Телец 

Телците имат силни тела, подобно на характера им. Обикновено телците не са много високи. Нямаш толкова атлетично тяло както Овенът, защото нямаш порив към чак толкова много движения.

Лъв

Лъвове, вие сте кралете на зодиака и си личи от километри, че доста се обичате, глезите и държите на външния си вид. По природа имате красива и здрава коса, дълбоки очи и ясно изразени скули.

Дева

Девите по природа са големи чистници и това се забелязва по външния им вид. Мъжете винаги са с изгладена риза и добре оформена брада или гладко избръснати. Жените са с перфектен маникюр, прилежно подредена коса (най-често в естествения и цвят) и подбран тоалет. 

Везни

Везните имат изключително приятелско излъчване, което ги прави много привлекателни за компания. Обикновено са с мека коса, по-светли очи и по-бяла кожа. Везните обикновено не са много високи, по-скоро средна височина и с много хубави тела, за които се грижат с тренировки и добра храна.

Тези зодии са истински ангели! Проникват с лекота в душата на хората и отнемат цялата им болка!

Скорпион 

Най-често скорпионите са с тъмни очи, тъмна кожа, тънки устни и по-остри черти на лицето. Обличат се така, че да впечатляват особено срещуположния пол.

Стрелец 

Срелците, подобно на Овните, са с много атлетични тела, защото са динамични и обожават движението. Имате сочни устни и разкошна коса, а лицата ви са изключително красиви.

Козирог

Твърди се, че можем да разпознаем представителите на тази зодия само при един поглед. Лицата им са със силно изразени черти, така че дамите нямат почти никаква нужда от контуриране. Имате силно изразени рамене и крака, затова не бива да прекалявате с тренировките.

Колко са търпеливи зодиите?

Водолей

Водолеите са екстравагантна зодия. Често с интересен цвят в косите, татуировки, пиърсинги. Водолеите са едни от високите зодии и се забелязват в тълпата.

Риби 

Телата на рибите са много гъвкави. Стъпалата и ръцете ви са малки и деликатни. Лицата са много симетрични и обикновено очите не са много приближени.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай