logo

Секси моделки на Victoria's Secret се показаха по сутиени без капка срам, а мадама почна да ги обарва по гърдите - причината е смайваща (ВИДЕО)

Секси моделки на Victoria's Secret се показаха по сутиени без капка срам, а мадама почна да ги обарва по гърдите - причината е смайваща (ВИДЕО)

Общоизвестен факт, е че огромен процент от жени носят неправилно оразмерен сутиен (всъщност цифрите се направо плашещи - 80% от дамите са с неправилно бельо.) Нещо, за което от jenata.blitzbg не веднъж сме писали. Но неотдавнашното видео от Victoria's Secret разкри, че дори и най-актуалните и сексапилни моделки в света могат да допуснат тази грешка, свързана с тяхното бельо.

Как да изберем правилния размер сутиен, че да не ни споходят големи болежки

Моделките Барбара Палвин, Алексина Греъм, Джоузефин Скривър и Лайс Рибеиро се включиха в последния видеоклип на марката, който показва, какви грешки допускат жените при избора на сутиен.

Изненадващо или не, експертът, който ги „проверява” и съветва, разкрива, че всъщност всички носят неправилен за тях сутиен.

Всяка една от горещите дами на Victoria's Secret разказва на камерата в началото какъв размер те мислят, че са и какво носят в момента. Алексина казва 32B, Джоузефин 32C и Барбара залага на 32B. Лайс признава, че не е сигурна, тъй като никога не е гледала цифрите върху ситуена си.

5 неща, които да (не) правите, ако искате стегнат и добре изглеждащ бюст (СНИМКИ)

След това експертите правят правилните измервания. От подплънките в чашките, до плата, който се вкопчва в тялото им, експертите намират куп нередности в настоящите им сутиени.

Как да скрием сутиена и пак да бъдем неустоими (СНИМКИ)

След резултатите всички дами вече са с нови размери на бельото. Алексина се качи от 32B до 32D, Джоузефин от 32C до 32D, Барбара от 32B до 32С, а на Лайс й бе препоръчано да носи 32DD.

Какво още показаха и разбраха секси моделките може да видите във видеото. / jenata.blitz.bg

Коментирай