logo

Сексолог: Добре е мъжът да изневерява, ето защо! 18+

Сексолог: Добре е мъжът да изневерява, ето защо! 18+

Напълно неочаквано, но се оказа, че има и предимства в това силната половинка да кръшка

Някои хора смятат изневярата за ужасно деяние от страна на партньора. И за тях това е категоричен край на дадена връзка.

Забележите ли тези 3 признака - мъжът ви кръшка

Да, ама не! Оказа се, че ако един мъж изневерява на половинката си това никак не е лошо. Или поне така твърди сексологът Евгений Кулгавчук.

По негови думи има доста плюсове в мъжката изневяра и дори това може да заздрави връзката с половинката му.

Кулгавчук смята, че изневярата може да спаси брака, ако сексуалният темперамент на партньорите не съвпада. Сексологът твърди още, че някои съпруги в този случай понякога дори са доволни от появата на „интимен асистент“.

7 причини да ви изневерят

Специалистът добави, че по време на изневяра мъжът става по-внимателен, започва да се грижи за себе си и да е по-малко раздразнителен. Често жените им харесват тази „нова негова версия“. 

Друга полза за жените в случай на изневяра на съпруга им е чувството за вина у мъжа. Често, като морална компенсация, съпругът е готов да даде на жена си щедър подарък и да направи куп компромиси за нея.

„Звучи странно, но изневярата има и своите плюсове. Ако научите, че половинката ви кръшка, то не бързайте да се разделяте, а помислете добре“, казва сексологът. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки