logo

Сексологът Антон Орлов: Мъжът ще е добър в секса, ако прави тези 3 неща! 18+

Сексологът Антон Орлов: Мъжът ще е добър в секса, ако прави тези 3 неща! 18+

Оказа се, че по лесен начин може да се разбере дали представителят на мъжкия пол ще е добър любовник

Първият сексуален контакт с нов партньор може да е истинско блаженство, но също така и тотален кошмар. Няма жена, която да се е питала дали представителят на силния пол, с който се свалят, ще е добър в секса.

Сексолози: Ако човек прави тези 5 неща, то значи не обича секса!

Е, чуденето свърши. От jenata.blitz.bg попаднахме на уникалното разкритие на сексолога и психолог Антон Орлов. Той заяви, че има точно три неща, които издават дали един мъж ще е добър любовник.

„Наблюдавайте мъжа внимателно. Само по начина, по който прави тези три неща, ще може да разберете що за сексуален партньор ще е и какво може да очаквате от него в интимните ласки“, категоричен е сексологът.

„Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание е дали мъжът има контрол върху собственото си тяло. Това най-лесно може да го проверите като го наблюдавате как танцува

Не случайно хората са казали, че който танцува като дърво, то и в секса е такъв – прави са били“, категоричен е сексологът.

Сексолог разкри как карантината влияе на секс мераците

Също така психологът смята за необходимо да се съчетаят партньори на „емоционално и енергийно ниво“. Освен това той препоръча да се провери дали докосването на този конкретен мъж е приятно, нежно и деликатно или грубо. „По-добре е да разберете предварително що за нрав има и да знаете за какво да се подготвите в секса“, уточнява Антон Орлов.

Сексолози разкриха всички тайни за женския оргазъм 18+

Отделно сексологът предлага друг начин, по който може да се разбере що за любовник ще е мъжът, а именно да се наблюдава начинът му на шофиране. „Има силна връзката между стила на шофиране и сексуалния темперамент на един мъж. Ако той става агресивен зад волана, то най-вероятно е такъв и в леглото. Запазвали спокойствие, докато шофира, то знайте, че контролира себе си и в секса“, категоричен е сексологът и психолог Антон Орлов. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

БАЙ МИЛЕ

БАЙ МИЛЕ 08.10.2020 12:05

Дрън дрън...

Да да,

Да да, 08.10.2020 21:42

Този е сексолог колкото аз съм космонавт.

Anonim

Anonim 11.10.2020 10:04

Хахахахаха имали спокойни шофьори този който е писал тази статия май не е шофирал в София

Anonim

Anonim 11.10.2020 10:05

Хахахахаха имали спокойни шофьори този който е писал тази статия май не е шофирал в София

⅁ꓭ⅁⅁∀⅂∀ꓭ∀⅂∀

⅁ꓭ⅁⅁∀⅂∀ꓭ∀⅂∀ 15.10.2020 18:16

Неспокойното шофиране има други основи!