logo

Сексоложка даде безценни съвети: Ето как да съблазните даден мъж!

Сексоложка даде безценни съвети: Ето как да съблазните даден мъж!

Това начинание не е толкова трудно, колкото звучи – категорична е д-р Анастасия Панова

Съвременните жени все повече показват качества като целенасоченост и ефективност. Много от тях бързат да направят успешна кариера и да се реализират. Вярно е, че в отношенията с мъжете прекалената инициатива може само да навреди.

Психологът-сексолог д-р Анастасия Панова разказа как да се държи една дама, за да заинтересува представителя на силния пол.

„Според специалиста не можете да „дърпате одеялото към себе си“ - по този начин лесно можете да отблъснете мъжа. Той все още е доминиращ в по природа. 

София сподели правилото за успешна първа среща

Така че е по-добре да му оставите правото да взема решения. Инициативата е възможна за мъжа. По-добре да се направи без натиск“, уточнява сексоложката.

„Идеален пример е да речем едно пътуване. Ще заминете някъде, но къде, кога, с какво, къде ще отседнете – оставете на мъжа да реши. Така ще се чувства важен, а и ще има усещането, че е направим нещо важно за вас“, даде пример Панова.

„Ако за първи път излизате с даден мъж, но искате да има и следващи срещи, то е важно да следвате конкретни три правила“, казва сексоложката.

Заложете на това бельо за първа среща и ще го побъркате

Първо, трябва да сте искрени и честни. Не трябва да носите маска и да се преструвате на нещо, което не сте. Важно е да се позиционирате така, както се чувствате.

Освен това не давайте съвети и препоръки, освен ако не сте помолени (особено на първа среща). Уважавайте мнението и действията на мъжа. В противен случай – сватба няма да има.

И третото правило е да проявявате интерес към партньора си. Експертът обясни, че за да започнете да излизате, е важно да изберете правилното място и обстановка. 

Например, за вас е важно мъжът да обича да чете, може да отидете да потърсите своя принц в книжарница или изложба. Там можете да започнете разговор за определени книги и следователно да се запознаете.

Експерт по връзки разкри 7 въпроса, които трябва да зададете на първа среща

Специалистът дори даде практични съвети как да започнете комуникация. Например, вие сте в книжарница и не можете да вземете том от висок рафт - помолете мъж да помогне. Тук можете да попитате за неговите предпочитания към книгите.

Приблизително същото може да се направи в галерията. Например, възхищавате се на една и съща работа. Това е подходящ момент да се запитаме защо харесва такъв тип мъже.

Същото важи и за комуникацията в Интернет. Преди да изпратите съобщение на човек, най-добре е първо да проучите неговия профил и интереси. Ако се интересувате от нещо общо спокойно може да започнете разговор на тази тема. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!