logo

Частен детектив издаде как да хванем в крачка кръшкачите

Частен детектив издаде как да хванем в крачка кръшкачите

Евгений Николаев разкри как да определите дали вашият партньор ви е верен

Когато сключим брак се надяваме половинката да ни остане вярна до гроб. Но това (за съжаление) не винаги се случва.

Частен детектив разкри тайните в проследяването на неверни съпрузи

Понякога се стига до изневяра, а понякога „отстрани“ се появяват стабилни паралелни връзки и дори се стига и го появявата на второ семейство.

Много съпрузи се измъчват от въпроса дали половинката им е вярна. В крайна сметка неизвестното често е по-лошо от дори най-лошите новини. 

Но как да разбереш дали половинката ти изневерява или не? Ако нямате сто процента доказателства, тогава единственият изход е да потърсите помощ от частен детектив.

Как кръшкат мъжете според зодията

Въпреки това, не всеки има пари за услугите на професионалист, а други пък не искат да си излагат кирливите ризи пред непознати.

Ето защо можете сами да опитате да установите верността или неверността на партньора си.

От jenata.blitz.bg попаднахме на няколко чудни съвета, дадени от частня детектив Евгений Николаев, който разкри как сами можем да изловин половинката в изневяра.

Първо, обърнете внимание на телефонните и социалните мрежи на половинката. Ние живеем в информационно общество и комуникацията чрез мобилни устройства и интернет играе много важна роля за нас.

Съветите на детектива: Тези 20 признака издават, че партньорът ви си има и друга

Първите „признаци“, които трябва да сигнализират, че има нещо нередно ще бъдат: 
•    появата на втория мобилен телефон, който половинката крие; 
•    желанието да говоря по телефона сам/а, без „допълнителни уши“; 
•    появата на фалшиви профили в социалните мрежи; 
•    постоянен да излиза от профилите си в социалните мрежи.

Понякога анализът на социалните мрежи може да даде много - „харесвания“ под снимки, появата на нови хора като приятели и т.н. издават, че нещо не е наред.

Струва си да обърнете внимание на новите телефонни номера и по-специалн начинът, по които са „кръстени“. „Мира Авто“; „ПаркетКА“ и други – повечето хора, които кръшкат не са особено изобретателни и смятат, че половинката няма да обърне внимание на подобни „имена“.

Такова грациозно отмъщение заради изневяра може да спретне само Агата Кристи!

Второ – изневеряващият човек променя поведението и навиците си.

Например, ако половинката е имал/а навика да ходи с приятели в събота, за да пие в бара, а сега се връща без признаци за употреба на алкохол, но пак е излизал/а, то имайте едно наум.

Новите интереси също могат да бъдат тревожни сигнали. Например, ако изведнъж половинката започне да изучава някакъв нов музикален стил или да чете литература, към която преди това не е имал/а особен ентусиазъм, е възможно да прави това, за да се адаптира към музикалните или литературните вкусове на новата си страст.

Трето – може да се каже много за промяна на ежедневните навици. Например, ако половинката не обръща по принцип много внимание на външния си вид, а след това изведнъж започна да говори за необходимостта да отслабне, започна да спортува, да се къпе по-често преди да тръгне да излиза и да използва по-обилно парфюма си. Ясно е, че в разгара на романа всеки иска да направи най-приятното впечатление.

Категоричен сигнал за изневяра ще бъде неочаквано намаляване на сексуалния нагон, особено ако половинката винаги е имал/а висок темперамент и не е боледувал/а напоследък, не е злоупотребявал/а с алкохол, тоест няма външни предпоставки за понижаване на либидото.

Въпреки това, ако наистина обичате и познавате половинката си сами ще усетите интуитивно промените в партньора и ще разбере, че ви изневерява или по не е имало краткотрайна афера. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай