logo

Съпруга, подозираща мъжа си в изневяра, предприе отчаян ход и съжали жестоко

Съпруга, подозираща мъжа си в изневяра, предприе отчаян ход и съжали жестоко

От известно време съпругът й се оплаквал от здравословни проблеми, но отказал тя да го придружи при лекаря

Съпруга, подозираща мъжа си в изневяра, предприе отчаян ход, за да го разобличи и се изложи жестоко. 

В публикация в социалната мрежа Reddit тя споделя, че от известно време съпругът й се оплаквал от здравословни проблеми и започнал често да ходи на лекар. Когато един ден помолила да го придружи на прегледа, той отказал с думите, че му е много по-удобно да бъде сам.

Това събудило подозренията на жената и тя започнала да си мисли, че докторът всъщност е жена, с която съпругът й има любовна връзка. 

Лора хвана мъжа си в изневяра след 20 години брак и откри своята "суперсила" СНИМКИ

За да се увери във верността и предаността на половинката си, тя решила да се присъедини към него на следващия прием, без обаче да го предупреждава. И така, 10 минути след началото на прегледа, тя нахлула в кабинета на смаяния доктор, който, за нейна огромна изненада, се оказал мъж.

След като двойката напуснала болницата, мъжът изразил недоволството си и обвинил съпругата си в нарушаване на личното пространство и неуважение.  

"Казах му, че съм негова съпруга и вече знам какви проблеми има и просто съм искала да изразя подкрепата си", оправдава се авторката на публикацията, обръщайки се за съвет към потребителите. 

3 фрази, които издават мъжката изневяра

Постът й събра близо 8,5 хиляди коментара. Очаквано, повечето хора осъждат поведението й. И я съветват да обуздае ревността си, преди да е разрушила брака си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!