3 фрази, които издават мъжката изневяра

3 фрази, които издават мъжката изневяра

Като правило, чрез такава фраза мъж се опитва да убеди партньорката да направи това, което тя вече е отказала

Докато някои мъже изобщо не знаят как да лъжат, други лъжат в очите с умело умение. Въпреки това, дори ако вашият любовник принадлежи към втората категория, разкриването на измамата му не е толкова трудно, колкото изглежда.

Достатъчно е да обърнете внимание на ключовите фрази, които издават лъжците. Повече подробности за тях - в материала.

"Това е важно и за двама ни."

Като правило, чрез такава фраза мъж се опитва да убеди партньорката да направи това, което тя вече е отказала. Грациозната манипулация кара жената да мисли, че наистина трябва да противоречи на желанията си за по-голямо добро, но това не е така.

Невероятно! 90-годишна баба с 4 млн. абонати пусна маска за еластичност на гърдите (СНИМКИ)

"Не ми ли вярваш?"

При най-малките признаци на ревност от страна на партньора (дори ако в никакъв случай не са неоснователни), мъжките лъжци прибягват до тази фраза. Тя перфектно помага да се преведат стрелките и да накарат жената да изпитва вина, дори ако мъжът се е върнал у дома сутрин без предупреждение и именно от него лъха на парфюм на чужда дама.

"Все още не съм готов"

Да се ​​срещнеш с родителите си, да се ожениш, да имаш деца, да живееш заедно ... Ако решите да преминете на друго ниво на отношения след месец запознанство, подобна фраза от устата на мъжа може да е абсолютно вярна. Но ако имате връзка от няколко години и той все още не е „готов“ да ви запознае с приятели или роднини, това е сериозна причина да бъдете предпазливи. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай