logo

Тази секс поза на 2018-а година влуди всички, които я пробваха! Ще опитате ли?

Тази секс поза на 2018-а година влуди всички, които я пробваха! Ще опитате ли?

Всеки иска да достигне кулминацията по време на секс. Смяната на пози в леглото определено може да е от полза. Има обаче една поза, която ще докара всеки до оргазъм.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме позата, която буквално побърква 30% от жените. Естествено освен това ви споделихме и коя е позата, от която се страхуват цели 56% от представителките на нежния пол.

Днс сме решили да ви потопим в зоната на удоволствията и по-точно на оралните страсти и да ви разкрием коя е новата поза на 2018 година, която ще ви докара до нечувано удоволствие.

Всеки 3 от 4 жени не успяват да достигнат до оргазъм. Неотдавнашно проучване на известна марка презервативи установи, че 75% от жените на Земята не стигат до кулминацията по време на секс, в сравнение с едва 28% от мъжете.

Ако сте една от тези дами, които се борят да получат най-силното удоволствие, то ние открихме коя е позата, която ще ви изпрати на седмото небе.

Позата „Клеопатра” драстично увеличава шансовете на дамите да достигнат до оргазъм.

За да я изпълни, жената трябва да коленичи на леглото, и да сложи ръцете си зад нея. Любовникът й трябва да застане между краката й и да започне да си играе с уста с клитора й. За разлика от останалите типични орални секс пози, това дава на жената много повече контрол.

„Жената може да насочва мъжа, а и има много по-добра гледка, което пък я възбужда допълнително”, признава сексуложка.

По-взискателните дами може да сложат ръката си върху главата на любовника и да го насочват допълнително. Когато пък сте близо до кулминацията може да повдигнете бедрата си нагоре и така да получите по-силна стимулация./jenata.blitz.bg

Коментирай

минчо сливата

минчо сливата 29.11.2018 2:16

а нашата нова стойка с жената за 2018 която влудява жената е. вино реколта 2018 с мезе за мен а тя получава чиниите и тиганите за миене.много е приятна тази поза

Педераст

Педераст 29.11.2018 3:33

Практикувам тази поза от дете. И като активен и като пасивен. А, на публикувалите тази статия, да им еба майката!

Moralist

Moralist 29.11.2018 12:34

сексУложка :) Как може да сте толкова неграмотни......

МЪЖЪТ ДЕТО Е ПРЕД ЖЕНАТА Е В НАЙ - УДОБНАТА ПОЗА

МЪЖЪТ ДЕТО Е ПРЕД ЖЕНАТА Е В НАЙ - УДОБНАТА ПОЗА 29.11.2018 22:08

.