logo

Тези 5 грешки в секса го съсипват, правите ли ги?

Тези 5 грешки в секса го съсипват, правите ли ги?

Експерти смятат, че дамите трябва да забравят за тези неща в спалнята

Много жени обвиняват себе си за това, че интимният им живот не върви никак добре. Притесненията им се дължат на различни причини.

Някои мислят, че не изглеждат добре без дрехи и се срамуват да се съблекат, други пък просто не очакват, че могат да се справят с „трудната” задача да доставят максиламно удоволствие на половинката си.

Колко време трябва да продължи сексът?

Не е в това смисълът на всичко, успокойте се.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме каква е възрастта, на която жените правят най-хубав и качествен секс. Споделихме ви и как да достигнете до оргазъм най-лесно и бързо.

Все пак експерти се обединиха, че има 5 грешки, които може да допуснете в леглото, които буквално да убият всякаква интимност и наистина да направят сексуалните ви преживявания от миг на щастие в кошмар. Ето кои са те:

Дамите не проявяват инициатива

Някои жени си мислят, че мъжете трябва да дойдат и да дадат начало на интимните ласки. Ако пък половинката ви не го прави направо се обиждате, сядате на дивана и се чудите какво не ви е наред, че той вече не иска да спи с вас.

Такова нещо не бе показвано никога досега! Четири мадами грабнаха самобръсначките и… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Всъщност и мъжете искат да се чувстват желани точно толкова, колкото и ние. Понякога е добре да не правите двусмислени неща, а сами да поемете инициативата и да инициирате бурни ласки някъде из дома ви.

Не повтаряте това, което искате

Това е голяма грешка. Много дами казват, че половинките им не помнят какво толкова харесват в леглото и не го правят. Така те биват лишени от максимално удоволствие.

Дебеланка затвори устите на всички, които не вярваха, че заслужава толкова красив мъж

Не се притеснявайте да повтаряте и да говорите са сексуалния си живот с човека до вас. Така само може да подобрите интимността помежду си.

Мислите прекалено много как изглеждате

Мъжете по време на секс въобще не обръщат внимание колко извит е гърба ви и дали днес коремчето ви е по-подуто. Те предпочитат да целуват, прегръщат и докосват една жена. Дамите от своя страна много често се притесняват за външния си вид и така просто не се наслаждават на момента и не се отдават на страстта, завладени от лудите си мисли.

6 истини за съвместния живот, които бе добре да зная преди 10 години

Кажете сбогом на критика у вас по време на секс. Съсредоточете се само върху вашето удоволствие. За да се почувствате по-уверена, може да започнете да практикувате упражненията на Кегел.

Обмисляте прекалено добре всеки детайл

Жените, освен за външния си вид, много често се притесняват дали се справят добре по време на секс, например дали ги бива в оралните ласки. Това обаче само ги разсейва и не им дава възможност да се насладят на интимния момент.

Просто бъдете ентусиазирани, правете нещата, както ги усещате и вкарайте максимално много емоции. Освен това е добре да поговорите с половинката ви какво иска. Всеки човек е различен и дори да сте била Богиня за един в леглото, то за друг може да сте обратното. Добре е да знаете какво харесва любимият ви и така няма шанс да сбъркате.

Докосвате го твърде рядко и внимателно

Едно от най-честите оплаквания на мъжете е, че жените не пипат интимните им части, освен ако някой не си го поиска. Много от дамите си мислят, че когато един мъж има ерекция то нищо друго вече не му е нужно.

Докосвайте го повече, дори понякога го правете п-здраво и грубо. Прегърнете о и с ръце и крака, инициирайте страстна целувка. Реакцията му ще ви удиви и няма да чакате дълго преди да бъдете отведени на седмото небе../jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всек

Коментирай