logo

Тези 6 женски качества са магнит за мъже, всеки ще ви се лепи

Тези 6 женски качества са магнит за мъже, всеки ще ви се лепи

Ето как ще станете обект на всяка фантазия на представителите на силния пол

Всеки мъж има различен вкус за жени. Някои представители на силния пол си падат по блондинки, други по брюнетки. Едни обичат закръглени мадами, втори пък предпочитат рахитични госпожици.

Все пак обаче всички сме наясно, че има качества и черти на характера у жената, които търсят мъжете.

Тайните на привлекателната жена, която покорява мъжете само с един поглед

В следващите редове ще ви разкрием кои са шестте женски качества, които действат като магнит за абсолютно всеки представител на силния пол, без изключение.

Самоувереност

Мъжете предпочитат дами, които са уверени в способностите си.  Тези жени вдъхновяват, мотивират и помагат в трудни ситуации.

Самоувереността им помага на един мъж да стъпи по-здраво на краката си, сериозно да оцени себе си и околните и да се научи да показва силните си страни, за да успее да впечатли дамата. Това го кара да е по-добър.

При първа среща мъжете не гледат прическата и грима ви, а...

Самоувереността на една жена показва, че всичко й е наред.

Женственост

Друго качество, привлекателно за всеки представител на силния пол е именно това.То не може да се опише с думи – това е гама от качества – сексуалност, кокетство, самоувереност. Мъжете са доволни, че са близки с такива жени, защото те умеят да ги карат да се чувстват значими, силни и мъже с главна буква.

Грижа и доброта

 Всеки мъж иска жената до него да бъде грижовна и мила с него,. Той с удоволствие се наслаждава на тези качества. Те могат само да разтопят сърцето му.

Стана ясно как мъжете избират половинките си! Истината определено няма да се хареса на много дами!

Независимост

Съвременният свят ни диктува правилата си. Мъжете са уморени да биват възприемани като портмонета с пари или начин за решаване на проблеми. Те искат да имат до себе си жена, която може да се справи с всичко.

Положителни

Доброто настроение, искрите в очите, смеха и усмивката – това действа като магнит за всеки мъж. Тъжният поглед, депресията и песимистичното настроение са крайно отблъскващи и не са сексуални.

Мъжете най-сетне признаха за какво биха искали да помолят половинките си

Естественост

Мъжете не обичат жени, които се страхуват да са себе си. Те харесват оригинали, не фалшификати.

Не забравяйте това!

Неискреността се вижда на подсъзнателно ниво дори. Никога няма да будите доверие у човек и да го накарате да продължи да си общува с вас, ако вие не сте естествени и откровени./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай