Тайните на привлекателната жена, която покорява мъжете само с един поглед

Тайните на привлекателната жена, която покорява мъжете само с един поглед

Ако ги следвате много внимателно, много бързо може да се превърнете в "събитие", което навсякъде приковава вниманието на околните

Едва ли има жена, която да не мечтае да покори някой мъж само с един поглед, да плени душата му и да направи така, че споменът за първата им среща да остане завинаги в съзнанието му.

Фразата, че първото впечатление често играе решаваща роля, вероятно вече звучи банално и досадно. Но това е факт! Първото впечатление е или интерес и първа искра, или пропуснат шанс и момент, който никога няма да се върне. 

За да приковете интереса на един мъж на момента, е изключително важно да не пропуснете възможността да го удивите и изненадате. Ако не успеете да грабнете вниманието му още в началото, после може да е много трудно, но не и невъзможно! Просто ще се наложи да положите малко повече усилия. 

Днес от jenata.blitz.bg ще споделим с вас пет прости правила, които ще помогнат на всяка една дама да придобие увереност в себе си и да стане зашеметяваща красавица. Ако ги следвате много внимателно, много бързо може да се превърнете в "събитие", което навсякъде приковава вниманието на околните.  

Уникалност

Изобщо не е задължително привлекателната жена да бъде перфектна.

Ето къде да го целунете, за да го побъркате от възбуда!

Трябва да се научите умело да използвате недостатъците във външния си вид, за да се превърнат те в нещо като акцент. Нещо, което не влошава фигурата, а точно напротив - подчертава красотата.

Сила и спокойствие

Ако не сте сигурна в нещо, не е необходимо да го показвате на всички около вас. Дамите, които знаят как да запазят спокойствие във всяка ситуация, имат изключително притегателна аура. А това определено се харесва на мъжете!

Естественост

Стремежът към спокойствие не означава неподвижност. Привлекателната жена е напълно разкрепостена и уверена в себе си. Тя не се интересува от слуховете и клюките, които витаят във въздуха.

За нищо на света не правете тези 5 неща в леглото, ако не искате да останете без секс!

Нейните движения са леки и лаконични. Тя знае как да се наслаждава на живота и го прави по възможно най-естествения начин. В края на краищата, вътрешната свобода е много важна за нея.  

Правилна стойка

От изключително важно значение е да следите за здравословното си състояние и да поддържате добра стойка. Мъжете не могат да откъснат поглед от предизвикателните женски извивки в долната част на гърба. Това е много секси.

10 неща, които нито една мъдра жена няма да направи заради партньора си

Запомнете добре: обемът на бедрата не е от значение, най-важна е правилната стойка! 

Загадъчност 

Отдавна е известно, че мъжете не се интересуват само от привлекателната женска външност. Тайнственото момиче в състояние да подлуди всеки мъж. Затова никога не се разкривайте напълно! Привлекателната жена винаги крие някаква тайна! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай