logo

Тези дребни детайли издават, че не сте правила секс дълго време, а това е много опасно!

Тези дребни детайли издават, че не сте правила секс дълго време, а това е много опасно!

Едва 45% от жените в западните страни могат да се похвалят, че водят редовен полов живот. Поне това сочат данните на статистиката.  Тук следва да направим важното уточнение че в дадената категория влизат дамите, които още не са достигнали "златната" възраст. 

Други 30% от представителките на нежния пол се отдават на интимни ласки с партньора си периодично, а останалите или не правят секс, или това им се случва изключително рядко. 

Лекарите твърдят, че отсъствието на полов живот вреди на женското здраве както от физиологична, така и от психологична гледна точка. 

Смята се, че една полово зряла жена трябва да прави секс между 2 и 5 пъти седмично. Негативните последици при отсъствието на редовен сексуален живот започват да се проявяват след 2-3 месеца суша. Тогава жената става раздразнителна, избухлива и при най-малкия повод да повиши тон, да се ядоса или да избухне в сълзи. 

Отсъствието на секс може да се отрази и на външността на една дама - състоянието на кожата и косата й се влошава, появяват се и първите признаци на стареене. 

Освен това, при дълго отсъствие на секс, твърдят гинеколозите, жената може да развие сериозни заболявания на половата система. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Знаеща

Знаеща 09.09.2018 10:13

Това е ясно Няма с кой

дамбулова

дамбулова 09.09.2018 11:03

и ас не права

НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ

НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ 09.09.2018 12:41

Не е вярно , по-добре ги питайте тях . Точно обратното е - ако правят секс страдат !!! Явно на някой му трябва раждаемост за да има работа за съдиите !

минаващ

минаващ 09.09.2018 15:27

Баси логиката овча. Като че ли съдиите си драпат оная рработа.