Тези зодии не мога да създадат щастливо семейство, бягайте далеч

Тези зодии не мога да създадат щастливо семейство, бягайте далеч

По-добре не сключвайте брак именно с тях, ако не искате да има катастрофален завършек

Преди да започнем няма как да не подчертаем, че въпреки изводите на астролозите, разводи се срещат при всички зодиакални знаци. Все пак проучванията на експертите показват, че при някои зодии това се случва много по-често, отколкото при други. 

Павел Глоба бие аларма за 3 зодии през ноември, животът им се преобръща

Според астролозите това се дължи на факта, че тези хора просто не са толкова склонни да правят компромиси. Освен това те са дръзки и не се притесняват да поемат по нов път без значение докъде вече са стигнали и какво са изградили. 

Именно затова астролозите съветват да си имате едно наум, ако решите да свържете "завинаги" живота си с някой от представителите на тези знаци.

Тези три зодии имат свръхестествени възможности!

Близнаци

Те заемат челната позиция в този списък. Представителите на този знак са много импулсивни и самолюбиви. Те сменят често половинките си, защото имат нужда от нови емоции. За тях бракът е просто печат в паспорта.

Те имат нужда от постоянна интрига във връзката. Когато булото на любовта започне да отшумява и животът да влиза в своята рутина, те просто си събират багажа и си плюят на петите. 

Те дори не обясняват причините за сбогуването си с половинката. В повечето случаи просто си тръгват, без дори да се сбогуват. Важно е да отбележим и, че Близнаците често изневеряват.

3 зодии имат нечовешка интуиция

Водолей

Този знак не е лесен. Човек наистина трудно може да накара Водолей да се влюби. 

За хората от тази зодия на първо място винаги е била и ще бъде свободата им. Никоя любов не може да я замести. Те са много негативно настроени към нарушаването на границите в живота си. Водолеите не понасят да бъдат контролирани и да вършат домакинска работа.

Според Водолеите сватбата е просто загуба на пари на първо място и голям фарс на второ. Те рядко сключват брак. 

Животът с Водолея може да е истинско предизвикателство, особено защото той не понася чуждо мнение. Може да напусне съпругата си във всеки един момент. 
В света няма по-щастлив човек от Водолей, който току-що е подал молба за развод. В края на краищата тези хора са самотници по природа.

Тези четири зодии имат специална сила и са…

Стрелец

Представителите на този знак често се женят под влиянието на силни емоции, а импулсивните им действия често завършват с развод, защото партньорът им много бързо престава да бъде идеален. 

След като натрупа опит и напусне семейството си, Стрелецът се впуска в нови приключения.

Намирането на подходящия партньор за траен брак не е лесно за Стрелеца. Това може да бъде само човек, който има еднакъв възглед за живота и връзките.

Избраникът на Стрелеца трябва да има свой независим живот и кръг от интереси. Рядко се срещат Стрелци на почивка със своята половинка. Съпругът на този знак трябва да разбере, че свободата е на първо място за Стрелеца. Но Стрелците рядко успяват да намерят такъв разбиращ човек.

Овен

Този избухлив знак е голям провокатор. Скандал направен от нулата не е постижение за Овните, а хоби. За тях семейството наистина означава много и те изпълняват задълженията си чинно. 

Нещата опират до това, че ако направите нещо, което не е окей за Овена, то той веднага ще ви спретне чутовен скандал. В пристъп на ярост може да каже неща, без да мисли за последствията от тях. 

Ако все пак се стигне до развод, Овните ще се държат много добре и ще опитат да оправят нещата. 

Все пак обаче наистина се живее трудно с човек, когото непрестанно трябва да успокояваш и да стъпваш на тръни около него./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Въпрос на избор.

Въпрос на избор. 26.10.2020 8:46

Те така - аз съм Водолей , мъжът ми е Стрелец. След 11-годишен брак , все още не мислим за развод. Живеем си заедно и доста щастливо. И май не можем един без друг!

Кики

Кики 07.01.2024 12:32

За вас незнам, аз съм водолей и всичко е вярно и точно!

Овен и другите набедени зодии

Овен и другите набедени зодии 07.01.2024 14:34

МатРиалът Ви е абсолютна лъжа! Не се унижавайте с такива автори! Сполай Ви!

Знам

Знам 07.01.2024 15:19

Лъжа е! Не е вярно! Глупости!!!

Знам

Знам 07.01.2024 15:19

Лъжа е! Не е вярно! Глупости!!!

байко

байко 07.01.2024 20:18

Астрологията е лъженаука! Не и вярвайте, зодиите нямат абсолютно никакво влияние над живота ви.

Илья

Илья 08.01.2024 8:32

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

SANDOKAN1963

SANDOKAN1963 08.01.2024 9:49

ХАХАХА звездите ми говорят,,,,,