logo

Това са най-популярните женски еротични фантазии

Това са най-популярните женски еротични фантазии

Много дами може и да не смеят да ги изрекат на глас, казва сексоложката Каролина Путинцева

Има много хора, които нямат задръжки в леглото. Разбира се има и много от другия полюс – които не само не знаят какво да правят, ами и не искат, а отгоре на всичко и не казват какво копнеят да им се случки, че и не питат половинката си какво да направят, че да им доставят удоволствие.

Е, без значение от коя група сте, то сексоложката Каролина Путинцева реши да разкрие кои са най-популярните женски еротични фантазии.

Сексологът Антон Орлов: Мъжът ще е добър в секса, ако прави тези 3 неща! 18+

„Всяка жена си мечтае да й се случат тези неща – без значение дали го признава на глас или не“, казва сексоложката.

По думите й, ако фантазиите на дамата се превърнат в реалност, то оргазмът й е гарантиран. При това какъв!!!

„Не става дума само за секс или оргазъм, трябва и чувство и желание“, казва сексоложката.

Путинцева каза, позовавайки се на професионалния си опит, че изнасилването и груповият секс са най-честите женски фантазии. Според нея сценарият за допустимото в първия случай се предписва от самата жена и „изнасилвачът“ трябва да й съчувства. Във втория случай жената мечтае за разнообразието и удоволствието, което не един чифт ръце и устни (и не само), а няколко наведнъж могат да й доставят.

Сексолог: Това е тайната на силния женски оргазъм! 18+

Според сексолога много жени на практика реализират фантазията си да правят секс с момиче. Те са подтикнати към това от желанието да бъдат на мястото на мъж или да имат особено чувствен секс. В крайна сметка само една жена може да разбере друга жена.

„Това, което някои хора може да осъдят, е върховната сексуална мечта за други“, каза Путинцева. 

Тя е категорична, че една от популярните фантазии на дамите е секс срещу пари.

Но, според Путинцева, само фантазирането не е достатъчно, за да получите незабравими емоции. „Трябва да обсъдите желанията си с партньора си. Ако една жена или нейният избраник вярва, че мислите и сънищата пречат на интимния живот с любимия човек, тогава има смисъл да обсъдите настоящата ситуация със специалист“, препоръчва сексоложката.