logo

Това са най-добрите съпруги според зодията

Това са най-добрите съпруги според зодията

Ще се чувствате като най-големите щастливци на света, ако си вземете някоя от тях за жена

Астролозите смятат, че въз основа на зодиакалния знак може да разберете абсолютно всичко за даден човек. Именно по датата на раждане може да научите дали човек е алчен или щедър, мил или жесток, верен съпруг или пък кошмарен кръшкач. 

Защо жените не бива да седят с кръстосани крака - истини и митове!

В следващите редове ще поговорим за жените и по-точно кои от тях са родени за семейство и всеки мъж ще се чувства като галеник на съдбата в съюз с тях. 

Астролозите смятат, че дамите от няколко зодии могат да направят щастливец всеки мъж и сплетете ли живота си с тях, ще сте ударили истинска шестица от тотото.

Деми Роуз разкри тайната на удивителната си фигура и красиво дупе (СНИМКИ)

Жените от зодия Рак са най-добрите съпруги и майки. Представителите на тази зодия са готови на абсолютно всичко, за да направят брачния си живот щастлив и пълноценен. Те са безкористни и предани към своите съпрузи.

Често избранниците им осъзнават колко много дава за отношенията им тази жена и също решават да й останат предани.

Единствената отрицателна черта на представителките на този знак е прекомерната емоционалност и чувствителност. Раците имат склонност към драматизиране и преувеличение. Тези жени могат да стигнат до крайности, ако усетят, че бракът им е застрашен.

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

Жената Рак е отлична домакиня, която ще се грижи за съпруга и децата си. Тя е гостоприемна и отлична майка, която ще се грижи за благополучието на всички у дома. 

Добър би бил избора ви, ако се спрете и на представителка на зодия Овен. Тези дами са много енергични, страстни и целенасочени и умеят да пленяват всеки мъж. 

Не бива обаче да забравяте, че такава жена не трябва да бъде отегчавана. Овните обичат новите емоции.Представителките на този знак няма да сплетат съдбата си с дребнав и глупав човек. За тях е важно половинката им да е интелигентна, да се интересува от изкуство и да има широка обща култура. 

Въпреки привидната решителност и амбиция, жената Овен е много уязвима. 

Въплъщение на семейния живот е жената Дева. Тя е идеална домакиня и на първо място винаги мисли за семейството си. 

Нейното семейство трябва винаги да е добре облечено, спретнато, сито и удовлетворено. Къщата винаги ще е поддържана в идеален ред. Освен това тя се интересува от професионалните си успехи и обикновено жените от тази зодия имат хубава и доходоносна работа.

Девата се стреми да даде най-доброто на децата си - образование, възпитание и дори почивка. 

Мъжът, който е до нея, ще жъне много успехи, защото ще има надежден партньор и истински гръб в много ситуации. Той трябва да управлява компетентно семейния бюджет и да не харчи пари за дреболии. 

Ако предадете жена от зодия Дева, то тя е способна да прости, но ще й е нужно много време. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

СКОРПИОН

СКОРПИОН 02.08.2020 8:14

ГЛУПОТЕВИНИ. ДЕВИТЕ БИЛИ НАЙ-ДОБРИТЕ СЪПРУГИ! ДЕВИТЕ СА МУДНИ, БАВНО ЗАГРЯВАЩ РЕОТАН! ЗА ТОВА ДЕВИТЕ СА СТАРИ МОМИ И НЕ МОГАТ ДА СЕ ОМЪЖАТ. ДЕВИТЕ ТЪРСЯТ ГЛУПОВАТ МЪЖ, ЗА ЗА СЪПРУГ, ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ АКО СЕ РАЗВЕДАТ ОСТАВАТ САМОТНИ.

Явно

Явно 06.08.2020 12:55

Редакторката е Рак, неомъжена. Няма ден, в който да не се рекламира тази зодия, а всички знаят, че не стават... За любовници, може би, но при по-дълго съжителство, истината "лъсва".