logo

Ужас, правим все по-малко секс, защото… 18+

Ужас, правим все по-малко секс, защото… 18+

Човечеството се изроди, предупреждава сексологът Евгений Кулгавчук 

Живот без секс живот ли е? оказа се, че да. За съжаление липсата на сексуален живот и драстично намалено либидо са все по-често срещани явления в наши дни. Това заяви сексологът, президент на професионалната асоциация на сексолозите, Евгений Кулгавчук.

Наталия направи стриптийз пред гаджето си и жестоко съжали

Той коментира международно изследване, според което една трета от хората по цял свят на възраст от 18 до 24 години изобщо не правят секс.

„Донякъде това са последиците от сексуалната революция. Има девалвация на сексуалните отношения“, каза сексологът.

Ана изневери на съпруга си и проплака: И в порно филм не бях виждала такива неща!

„Спадът на сексуалната активност сред съвременните младежи се дължи на широкото използване на порнография и ентусиазъм в социалните медии. Част от младите хора живеят в самозадоволяване, друга част залагат само на порнография, а това води до изчерпване на допаминовите рецептори и така те губят интерес като цяло към интимните отношения с противоположния пол“, каза Кулгавчук.

Той допълни, че качеството на комуникацията на живо сред младите хора намалява драстично поради постоянното присъствие в социалните мрежи.

Секс новини, за които може и да не сте чували

„Намаляването на емоционалното, умственото и интелектуалното привличане обезсилва интимните отношения“, обясни сексологът Кулгавчук.

Взаимоотношенията в семейството според него също влияят върху интереса на младите хора към секса. Така че, ако човек е израснал в разведено семейство или такова, в които проблемите и караниците между родителите са били ежедневие и не е получил добър пример за връзка от родителите си, тогава той рискува да се „подхлъзне във формално-ежедневния стил на общуване“ с противоположния пол.

Установиха на каква възраст жените искат най-много секс 18+

„До известна степен можем да кажем, че човечеството се изроди. Тъй като всяка година става все по-трудно на младите жени да забременеят, младите хора все по-често имат проблеми с безплодието. 

Това е комбинация от причини – хранене, свиващ се ритъм на сексуална активност, дисхармония, семейства с по един родител, разводи и т.н.“, заключи сексологът. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

мииии

мииии 15.07.2020 13:03

нема пари бе душко!!!!

от соца

от соца 15.07.2020 16:09

Ами жените се надуват като масово се копират една друга и вместо да си намерят момци а подвизи безчет. Кифленски времена благодарение на фейса за постване на снимки от халкидики, лайкове и вдигане на акции от пробващи се свалячи.

Знаеща

Знаеща 15.07.2020 23:31

Няма мъже за секс , за съжаление. Не могат ли ;не искат ли. Трудна работа

Мъж

Мъж 16.07.2020 9:32

Жените станаха абсолютни изроди. Не казват едно здрасти по улиците, не се усмихват, а и не можеш да ги заговориш под заплахата от съд. Да вземат по един вибратор и да се омъжат за него или да си останат стари моми, това не са нормални жени, а дегенератки.

fgg

fgg 16.07.2020 11:40

statiqta i komentarite vqrni

чука та се пука

чука та се пука 16.07.2020 18:50

както е казал мъдреца, като си направиш една чикия, па тя като вземе да се улучи, па все едно си бил не с една, а с две жени....

мъж

мъж 17.07.2020 9:18

Истеричният, войнстващ феминизъм, гей-лесбияновите, трансджендър политики, войната на "прогресистите"-неокомунисти срещу семейството, срещу аборта, срещу белите мъже (изградили западната цивилизация), срещу религията (но не и исляма!!!) обезсмилиха много неща, вкл. и секса.

Жените

Жените 17.07.2020 9:25

...излязоха по-глупави от нормалното. Обещаха им равноправие (!!!???), ръководни постове и т.н. и те захапаха въдицата. Сега работят като шашави, забравиха секс, мъже, деца и дом. Дали са по-щастливи като новите роби?