logo

Виагра за жени: Тази подправка вдига либидото до небето!

Виагра за жени: Тази подправка вдига либидото до небето!

Тя помага за изравняване на хормоналния фон, повишаване на тестостерона и естрадиола

Всички мечтаем да намерим вълшебно хапче, което да помогне срещу всички болести на жените: предменструален синдром, менопауза, нестабилно либидо.

Сминдухът, вариант на добре познатото къри, се среща в рецепти под формата на билки или семена за намаляване на проблемите, от които страдат жените по време на менопаузата. И това далеч не е всичко, на което е способен.

В проучване по темата се наблюдава намаляване на проблемите с леглото при 42% от жените, приемали 500 mg билкови добавки дневно. И тези, които страдат от вагинална сухота или болка по време на секс, започнаха да получават повече удоволствие и по-малко дискомфорт от процеса.

Как да направите позата ездачка незабравима (18+)

Учени от Индия дадоха органичен екстракт от сминдух, наречен FenuSMART, на 48 жени по време на менструацията си два пъти на ден.

Подправката помага за изравняване на хормоналния фон, повишаване на тестостерона и естрадиола.

Експертите казват, че тестостеронът е ключът към „стимулиране на сексуалния интерес и поддържане на желанието“, който също помага за хидратация на гениталиите, озарява усещанията и увеличава притока на кръв към гениталиите./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Мима

Мима 12.10.2021 12:34

Каква вагинална сухота? Вие сте сухари. Има си лубриканти, дори с канабис(CBD).

МИЛЕНИУМ

МИЛЕНИУМ 13.10.2021 2:29

супер