logo

Как да направите позата ездачка незабравима (18+)

Как да направите позата ездачка незабравима (18+)

При нея може и двамата партньори да стигнат едновременно до оргазъм

Позата "ездачка" обикновено се харесва и от двамата партньори. При нея жената има контрол над действията и мъжът има красива гледка към нея.

И той не може да излъже, че това не е така. Cosmo е събрал няколко съвета от професионалисти, които си струва да изпробвате:  

1. Поставете ръка  върху пениса
Първо, партньорът може да помогне на жената да се нагласи удобно отгоре. Второ, важно е да се контролира презерватива, ако ползвате такъв. 

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

2. Говорете
Ако той харесва това, което вижда, може да изрази възхищението си с думи, като нарича партньорката си красива и достойна за най-доброто.

6 вида секс в една токсична връзка

3. Дръжте едно темпо
Като цяло това е по-скоро задача на жената. Но нищо не пречи на мъжът да постави ръцете си на бедрата и да покаже какъв ритъм обича. 

Получете оргазъм и отслабнете!

4. Вашият приоритетен оргазъм
Позата "ездач" насърчава взаимния оргазъм. Мъжът може да погали клитора на жената с пръстите си и така да стимулира по-бързо оргазма й. След малка тренировка и двамата ще изберете оптималните движения./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Asesino

Asesino 10.06.2019 20:14

Това е и любимата поза на хомосексуалната кранта Ивайло Крачунов, когато дава задна путка на бай си Ганьо Борисов. Нали, бе, близалкаджии нещастни?

курец

курец 09.10.2021 13:22

Забрави и за горната путка която служи за десерта накрая.