logo

Внимание, 4 признака, че сексът ще бъде опасен!

Внимание, 4 признака, че сексът ще бъде опасен!

Има червени лампички, на които трябва да обърнете внимание още преди да се озовете между чаршафите

Казват, че момичетата харесват лошите момчета. И навярно е така. Сигурно всеки познава жена, за която това правило важи с пълна сила. 

Каквото и да си говорим лошите момчета правят каквото си поискат и не се съобразяват с нищо и никой. Може би точно заради това те привличат вниманието върху себе си като с магнит.

Откриха кои жени най-много обичат секса

Но редом с харизмата им те могат да бъдат много опасни що се касае за секс изживявания. От jenata.blitz.bg попаднахме на четири признака, които издават, че сексът с подобен индивид може да се окаже истински ужас за една жена.

Добрата новина е, че всичко това си личи още преди да сте преминали към креватните ласки. По подобие на тази логика преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме пет типа мъжки целувки, които издават ужасно много за представителите на силния пол.

Но нека се върнем на опасния секс, за който трябва да внимаваме.

Ето кои са четирите червени лампички, за които трябва да внимаваме и които предупреждават, че интимните ласки с лошо момче може да са опасни:

Не зачита правилата
При първата и втората среща човек, който прави всичко по начина, по който иска, може да изглежда невероятно привлекателен. Територията на спалнята обаче е място, където все още съществуват някои правила. Само си представете, че ако нещо не ви харесва или ще ви навреди, такъв мъж просто няма да обърне внимание на вашите думи, продължавайки действията си.

Липсата на секс води до 3 ужасни последици за здравето

Не се интересува от вашите неуспехи
Нахаканият мъж определено привлича вниманието. Неговият непукизъм дори може да изглежда готин, но представете си, че нещо лошо ви се е случило и искате да си изплачете мъката, а той дори не ви обръща внимание. Е, мислите ли, че човек, който не се интересува от вашите неуспехи ще прояви толерантност в сексуално отношение? Не, нали? Затова бъдете внимателни с такъв човек.

Вашата болка му носи удоволствие
Все още не сте се озовали в между чаршафите, но от поведението и действията му вече знаете, че потенциалният ви любовник предпочита доминиращи пози и различни видове унижения в леглото. Психолозите са сигурни, че ако човек изпитва удоволствие от страдание на други хора, това може да показва патология, която не може да бъде коригирана, че дори е и опасна, затова бъдете внимателни.

В леглото с неопитен мъж: как да направим секса невероятен СНИМКИ 18+

Не обича да е в компания
Разбира се, не всеки човек, който предпочита усамотението, е потенциален маниак, но според психолозите подобни „самотни вълци“ най-често се оказват егоисти и в леглото. Те не се интересуват от чувствата и усещанията на жената, което може да доведе до катастрофални последици за самата нея що се касае до сексуалните изживявания. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Дочул туй-онуй

Дочул туй-онуй 24.02.2020 6:01

Ако още от първия път ви набичи отзад без предупреждение и вазелин значи току-що е излязъл от панделата.

firebg

firebg 24.02.2020 10:02

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

euromebel

euromebel 28.02.2020 14:54

мебели по поръчка https://euromebel.com/