logo

5 типа мъжки целувки, които издават, че той е…

5 типа мъжки целувки, които издават, че той е…

Първата целувка може да разкаже много за представителя на силния пол, включително дали отдавна е сам или обвързан

Първата целувка е много важна за жената, защото именно от този чувствен акт възникват по-сериозните отношения с даден мъж. Много често още първата целувка дава яснота на дама дали тя трябва да продължи отношенията си с този мъж. Всяка жена си спомня първата си целувка и всички емоции, които тя е предизвикала.

От jenata.blitz.bg припомняме, че преди време споделихме къде трябва да целунете партньора, за да го побъркате от възбуда. Освен това стана ясно, че целувките са дяволски полезни и предпазват от куп болести.

Оказа се, че този момент може да разкаже много за избрания от вас човек: свободен ли е, наистина ли го харесвате, какви други чувства имате към него, какво трябва да очаква и т.н.

3 неща, които издават, че една жена е необвързана СНИМКИ

Оставяйки мъжа да се целува, жената изглежда се съгласява да продължи връзката, така че за нея е изключително важно да знае, че партньорът й е свободен. 

Затова сега от jenata.blitz.bg ще поговорим за пет вида мъжки целувки, които издават (почти) всичко за мъжа, с когото се мляскате.

Ето петте вида целувки, които издават всичко за един мъж:

Твърде побърза или твърде бавна целувка 
Въпреки че това са противоположни неща, те сочат едно и също - мъжът отдавна не е имал жена до себе си и определено е свободен. Желанието да целуне жена възможно най-скоро показва, че той е уморен от това проявление на страст и много се страхува да не би да пропусне правилния момент за интимна близост.

Ако един джентълмен чака твърде дълго с първата целувка, то това е знак, че е видимо изнервен и не знае как и кога да го направи. Той ще ви гледа продължително време в лицето и очите, опитвайки се да улови признаци на одобрение от ваша страна. Той наистина се тревожи за това и се страхува да не би съсипе всичко, ако прибърза с това да ви целуне.

5 действия на жената, които веднага показват, че отдавна не е имала мъж

Завършва първата среща с целувка
Свободен мъж, изпращат дадена жена след първата им среща, определено ще се опита да я целуне. Той прави това, за да се увери, че има обратна връзка. Целувката „довиждане“ винаги е трогателна и нежна. Тя казва, че между двамата има чувства и възможност всичко това да прерасне във връзка.

Също така е много важно, когато джентълмен ви целуне дали това ще е по устните или по бузата. Първата целувка издава, че е свободен, а втората, че или има връзка и се чуди дали да рискува с вас, или просто не е сигурен дали това помежду ви може да има щастлива развръзка.

Майката на Трюдо с шокиращи новини за неудобната му целувка с Мелания СНИМКИ

Безсрамни целувки
Един свободен мъж, който се среща с жена, с която иска да има връзка, няма да се притеснява да я целува навсякъде и по всяко време - на ескалатора в метрото или мола, в парка на пейка, в кафенето, в киното, на улицата. Такъв импулс показва, че той наистина ви харесва и не го интересува какво мислят другите за това.

Зает мъж никога няма да направи това, защото ще се страхува да не бъде хванат в крачка с друга. Освен това, когато е на публично място с вас, този човек ще се опитва да направи всичко, за да не го хванат, че е с вас. Той прави всичко това в случай, че някой познат изведнъж се появят на хоризонта.

Пет отблъскващи грешки по време на целувка

Целува със страстна прегръдка или едва ви докосва
Свободен мъж първо се опитва да установи емоционален контакт с жената, така че целувките му ще бъдат доста нежни, без силна прегръдка. Ако мъжът има връзка или е женен, на първо място идва физическата близост, което означава, че по време на първата целувка той ще ви заключи в страстна прегръдка.

Цялата тази сила и натиск е насочена да подтикне жената към любовна връзка възможно най-скоро. Мъжът бърза, защото знае, че тя ще бъде кратка. Не го интересува дали между вас възниква някаква емоционална връзка, защото се интересува само от физическа интимност.

Всеки път се целува по нов начин
По хиляди различни начини целуват само истинските Казанови. Този човек може да е свободен в момента, в който ви целува, но няма гаранция, че ще остане верен - просто обича да е с много жени.

Този Казанова винаги е много изобретателен, забавлявайте се с него, но не се надявайте на дълга и сериозна връзка. 

Друга особеност на този тип мъже и целуването им е желанието да оставят видими следи от целувките им по тялото ви. Така той „маркира“ жена, подчертавайки, че тя принадлежи само на него. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Аврора

Аврора 17.02.2020 10:49

Дрън-дрън, както винаги! Кога и как зависи най-много от темперамента на мъжа и авансите на жената, а не дали е свободин или не е! Който е страстен човек и си търси партньорка - той целува бързо и силно, който не е - си прави сметки ...