Внимание, дами, тези 9 неща са в състояние да уплашат и най-смелия мъж!

Внимание, дами, тези 9 неща са в състояние да уплашат и най-смелия мъж!

Всички жени искат да бъдат харесвани, желани, ценени, уважавани и обичани. Но понякога, без дори да осъзнават, те сами поставят бариери и всякакви препятствия пред мъжа, на когото искат да се харесат. 

Жените с охота говорят за недостатъците на представителите на силния пол, докато те предпочитат да мълчат по тази тема. А всяка дама би желала да узнае някакви универсални и, разбира се, прости тайни, които да й помогнат да завоюва сърцето на любимия. Правилната дреха, нужните думи, пози... Всичко това, изглежда, би трябвало да ни помогне да намерим "истинска любов".

Проучвайки внимателно резултатите от множество изследвания, психолозите са определили девет основни черти в поведението на жените, които мъжете ненавиждат до толкова, че са готови да сложат край на връзката си.  

Психологията на мъжете: 7 женски качества завладяват сърцето му на мига! (СНИМКИ)

Затова, ако много държите на човека до себе си, не е задължително непрекъснато да се преструвате, но по-добре избягвайте тези действия!

Прекалено много съобщения

Това е много разпространена грешка, която доста жени са склонни да допускат в началото на една връзка. Да, мъжете също обичат да пишат SMS-и, но това не трябва да се случва 24 часа в денонощието. Не е нужно да споделяте всяка своя мисъл с него. Това създава впечатление, че сякаш се опитвате да форсирате отношенията. Това отблъсква голяма част от мъжете!

Полудяла сте по социалните мрежи

Не е нужно да споделяте целия си живот в мрежата. Голяма част от мъжете не искат всички да следят как се развива връзката им. Не нужно и да харесвате всеки негов пост в мрежата. Това изглежда детинско и означава, че трябва да си намерите някакво хоби. 

Нямате свои приятели и интереси

Това, че ви е хубаво заедно, не означава, че трябва да прекарвате всяка минута един с друг. Всеки трябва да си има свой живот, свой кръг и свои приятели.

7 физически особености на жената, от които мъжете губят ума си!

Ако жената няма свои приятели и хобита, обикновено става прекалено натрапчива, все едно не може да изкара една нощ без гаджето си. Първоначално това може да изглежда мило, но след това непрестанното ви желание да сте навсякъде с него става дразнещо!

Ревност

Мъжът не обича, когато жената го ревнува от приятелите му или от другите хора в живота му.  Все пак той е имал свой живот преди появата ви и иска да продължи да се среща с близките си. Ако смятате да ревнувате всеки път, когато отива някъде без вас, това показва единствено неувереността ви както във вас самата, така и в отношенията ви. 

Задавате по 20 въпроса за всяка дреболия

Не е нужно да го засипвате с въпроси за щяло и нещяло, за да го опознаете по-добре. Това е среща, а не интервю за работа! Ако допуснете подобна грешка, със сигурност друга среща няма да има!

Разстройвате се за дреболии

Голяма част от мъжете не обичат да слушат оплаквания за дреболии. Мъжете обичат да бъдат с  позитивни жени, а не с мрънкалник. 

9 типа жени, които никой не иска за съпруги. Проверете сред тях ли сте!

Вярвате, че е готов за брак

Всяко споменаване на думичката "сватбата" през първите шест месеца на връзката ви е твърде преждевременно и може бързо да изплаши партньора ви.

Очаквате, че той ще плаща за всичко

Мъжете не са против и дори искат да плащат всичко, когато ви свалят. Но да мислите, че е длъежн да го прави, не е много привлекателно. Така той може да реши, че единственото, от което се нуждаете, са парите му. 

Влюбени сме в тези неща и не спираме да ги носим, без да подозираме, че мъжете просто ги ненавиждат!

Говорите лошо за другите хора

Дали става въпрос за приятелите ви, или за други жени - мъжете не обичат да слушат клюки и клевети. Така той може да реши , че и за него ще говорите по същия начин, когато се разделите. Или че сте неуверена в себе си и просто завиждате. /jenata.blitz.bg 

Коментирай