logo

Внимание, това е най-опасната секс поза СНИМКА 18+

Внимание, това е най-опасната секс поза СНИМКА 18+

Сексолог предупреди какви страшни последици може да настъпят заради нея

Сексът е върховно изживяване, към което всеки се стреми. Понякога в желанието си да разнообразим интимния ни живот с половинката изпробваме какви ли не чудати пози. Е, в това няма нищо лошо… стига обаче да се правят внимателно.

Именно заради това сексологът д-р Каран Рангарян реши да разкрие коя е най-опасната секс поза.

„Много, ама много внимавайте с нея. Тази поза дори може да доведе до счупване на пениса“, предупреди експертът по интимни ласки.

Според него тази поза води до редица ужасяващи наранявания – не само при мъжете, но и при жените.

Експертът заяви, че най-рисковата секс поза е т. нар. „обърната ездачка“.

„Тя е опасна, тъй като по време на полов акт има „неравномерно движение“ или ако и двете страни не са синхронизирани, нещата могат да станат ужасно зле“, предупреди лекарят.

Той обясни това с факта, че пенисът може да се изплъзне и той ще бъде „смачкан“ от срамната кост на женските интимни части, което ще доведе до фрактура на мъжкия полов орган. 

Как да направите позата ездачка незабравима (18+)

Той също така предупреди, че „твърде много секс в тази поза може да направи пениса ви да изглежда като патладжан“.

Въпреки че пенисът няма кости думите „фрактура“ и „счупва“ се използват за описание на разкъсването на туниката албугинея, частта от влакнеста тъкан, която свързва скелета на тестисите и позволява на пениса да се увеличи по време на ерекция. 

„Пациентите, които имат „фрактура на пениса“ и не получават лечение, обикновено остават с еректилна дисфункция, белези и трайна кривина до края на живота си“, предупреди сексологът.

Д-р Рангарян предупреди, че позата „обърната ездачка“ крие опасности и за жената. Според него, ако членът излезе и се „пъхне“ другаде, то това ще причини голям дискомфорт на жената. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!