logo

Красавица подари на гаджето си тройка и нощта се превърна в кошмар

Красавица подари на гаджето си тройка и нощта се превърна в кошмар

Когато Камила свалила превръзката от очите на любимия си, той започнал да крещи от ужас, а самата тя не можела да спре сълзите си

Красавица подари на гаджето си тройка, но вместо в незабравимо преживяване, нощта се превърна в страшен кошмар с викове и сълзи, пише Mirror.

21-годишната Камила и приятелят й Алън били заедно от година. През това време двамата неведнъж обсъждали въпроса да внесат нотка пикантност в отношенията си и да направят тройка с непозната.  

Накрая Камила склонила и решила да му направи приятна изненада.

"Исках да бъда "готината" приятелка, затова реших, че просто ще го изненадам", каза тя.

В леглото с неопитен мъж: как да направим секса невероятен СНИМКИ 18+

За целта се регистрирала в приложението за запознанства Tinder, публикувала тяхна обща снимка и обяснила, че търси партньорка за една вълнуваща вечер с любимия си.

Седмица по-късно на обявата откликнала непозната, която била подходящ във всички отношения.

"Още в началото почувствах, че нещо не е наред. Тя разговаряше с мен, сякаш се познаваме от дълго време, а после каза, че иска да го направим възможно най-скоро", споделя 21-годишната моделка. 

Макар в началото Камила да била скептична, след телефонния разговор, който провела със Сами, всичките й съмнения се изпарили и решила да се спре на нея.

Виагра за жени: Тази подправка вдига либидото до небето!

Срещата била насрочена за следващата вечер. За да направи изненадата още по-голяма, Камила сложила превръзка на очите на любимия си и закопчала ръцете му с белезници към леглото.

Когато Сами се появила, домакинята побързала да маркира "червените линии", които гостенката не бива да пресича, а по-специално - да не целува приятеля й. 

След това момичетата отишли в спалнята, а когато Сами се съблякла, Камила преживяла истинска изненада, която, както се оказало по-късно, била само началото.

"Носеше най-екстравагантното бельо, което някога съм виждала. Беше се подготвила много сериозно и това ме накара да се чувствам неудобно. А когато започнахме по същество, цялото й внимание беше насочено към Алън", казва още 21-годишната жена. 

Когато всичко свършило, Камила свалила превръзката от очите на Алън, но вместо да й благодари за прекрасната вечер, той започнал да крещи, а на лицето му се появила ужасяваща гримаса.

Мъж разбра какви ги и е вършила годеницата му седмица преди сватбата и...

"Попита ме защо, по дяволите, съм довела бившата му приятелка в спалнята ни. Сами се разсмя, а аз като глупачка започнах да въртя глава. Докато разбера какво се случва, тя вече си беше събрала нещата и избяга. Не можех да спра да плача от безсилие.

Никога не съм разпитвала приятеля си за бившите му, затова и не съм виждала нейна снимка. Не знаех и името й", споделя още Ел. 

Въпреки фиаското, тройката все пак успяла да сближи Камила и Алън. А с избора за кандидатка за следващото пикантно приключение щял да се заеме самият Алън. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!