logo

Женени от 10 г. съпрузи си направиха ДНК тест и разкриха зловеща тайна

Женени от 10 г. съпрузи си направиха ДНК тест и разкриха зловеща тайна

Жената не крие, че след като получила резултатите, започнала да се съмнява дали да не сложи край на брака си

Женени от 10 години съпрузи и щастливи родители на три деца неочаквано разбраха, че са братовчеди, пише People.

Селина и Джоузеф се оженили през 2006 г. след няколко месеца връзка. По време на подготовката за сватбата семействата им често се срещали, но никой не подозирал, че вече са роднини.

"В крайна сметка се оженихме и никой не се усъмни, дори когато се оказа, че бабите ни много си приличат и веднага намериха общ език", казва жената. 

"Никога не съм я виждал на семейни събирания, погребения или сватби", заявява от своя страна  Джоузеф.

Мъж реши да стане донор на съпругата си и разкри шокираща тайна

Шокиращата истина за роднинската си връзка съпрузите узнали 10 години след сватбата. Те решили да научат повече за родословието си и си направили ДНК тестове.

"Получихме резултатите, аз проверих родословното си дърво по ДНК, което беше част от изследването, и той се появи там. Казах си: "О, не!"", спомня си Селина. 

Благодарение на изследването пък съпругът й разбрал за биологичните си родители, които смятал за загинали преди 50 години.

Жената не крие, че след като получила резултатите, започнала да се съмнява дали да не сложи край на брака си. Но тогава си помислила, че вече има три деца и всички те са здрави. "Те имат 10 пръста на ръцете, 10 пръста на краката, но беше просто шок", казва тя.

Съпругът й също бил против раздялата и предложил просто да забравят за резултатите от теста.

"Помислих си: "Трябва ли да се разведем? Трябва ли изобщо да сме заедно?". Не спирах да мисля и след известно време си казах: "Не, просто ще останем заедно". Не можем да направим нищо с това. Няма да допусна някаква кръв да застане между нас", казва тя.

24 години тя чака първата си целувка с приятел от детството, а когато я получи... СНИМКИ

Съпрузите не знаят точно каква е роднинската им връзка, но Селина твърди, че прадядото и прабаба им може да са били брат и сестра. 

Американката добавя, че след като е научила за кръвното родство с мъжа си, е прекъснала изследването на родословното си дърво, но добавя, че се надява в крайна сметка да научи за произхода, който свързва нея и Джоузеф. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

сваки4а

сваки4а 16.04.2023 15:02

Голяма глупост.Ако прабабата и прадядото са брат и сестра съпрузите с ТЕСТА са трети братовчеди,а това вече не е родство.Познавам втори братовчеди,които съзнателно създадоха семейство.А кралските двойки понякога и първи братовчеди се женят.

Кики

Кики 18.04.2023 5:11

Че те на запад редовно се женят за роднини .каква новина е това.

Хайл

Хайл 13.05.2023 17:27

Поредната простотия измислена за попълване на страницата...напишете за Джил и Саймън дето много се обичали и като се оженили и се родили 6 деца със сбръчкана кожа си направили днк тест и се оказали баба и правнук за който не знаела...ва еаааа и идиотите,подминахте "СЪРБИ НАД КРЪСТОПЪТ"

Смилена Татарска

Смилена Татарска 29.10.2023 7:37

И аз се любих с братовчед си на Разлог и съжалявам, че не останахме заедно. Родителите ми са уважавани доктори на Враца и щяха да са много щастливи ако съм с него.