logo

Жените с тези имена привличат мъжете като магнит

Жените с тези имена привличат мъжете като магнит

Те имат привлекателен външен вид и завладяваща харизма

Има цяла наука, която изучава женската аура и енергията, която всяка дама носи. Експерти твърдят, че името на жената влияе пряко върху това как тя се възприема от обществото и дори и как мъжете реагират на нея.

Стана ясно как мъжете избират половинките си! Истината определено няма да се хареса на много дами!

В следващите редове ще ви разкрием кои представителки на нежния пол могат да влияят на мъжете като истински магнит.

Според експертите причината е в техните имена, а тези дами в никакъв случай не трябва да се притесняват дали ще могат да привлекат мъжкото внимание. Дори и да не целят това, то ще го получат.

Алиса

Всички притежателки на това име са флиртаджийки, те са хитри, весели и общителни. Това им помага с лекота да се свържат с всеки. Именно тази лекота в комуникацията им помага да се издигнат в обществото и привлича вниманието на представителите на силния пол.

Тези дами знаят как да съблазняват. Често времето с тях лети прекалено бързо.

Даря

Собственичките на това нестандартно име са много мъдри и разумни. Тези дами знаят чудесно как да подходят към всеки един мъж. Имат красива душа и външен вид. С тях се общува лесно. Обикновено те първо стават приятелки с мъжете, а след това отношенията им преминават на друг етап. За да накарат някой да се влюби в тях, дори не е нужно да се напрягат – с чар и харизма могат да постигнат всичко.

Весела

Собствените на това име са много красиви, умни, хитри и благоразумни. Те винаги са „душата на компанията“ и често мъжете се влюбват в тях от пръв поглед. Интересното е, че Веселите са истински сърцеразбивачки. Те рядко отговарят на чувствата на противоположния пол. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!