logo

Жена намери нещо скандално в дома на годеника си и го заряза на момента СНИМКА

Жена намери нещо скандално в дома на годеника си и го заряза на момента СНИМКА

Тъй като тя не си купувала неща на тази марка, веднага разбрала, че любимият й си има и друга

Потребителка на Reddit случайно намери нова вещ в дома си и разбра, че годеникът й и изневерява, пише The Sun.

В публикацията си дамата споделя, че в апартамента, в който живеела заедно с бъдещия си съпруг, намерила бикини и чорапи на American Eagle. Тъй като тя не си купувала неща на тази марка, веднага разбрала, че любимият й и е изневерил, но е забравила да се отърве от чуждите вещи.

Как да различите любовница от съпруга на улицата?

Измамената жена направила снимка на находката, изпратила я на годеника си и го помолила да се изнесе от апартамента за няколко дни, докато тя си намери ново жилище. 

Реакцията на мъжа обаче я изненадала. "Съжалявам, че трябваше да го намериш. Но не, това е и моят дом", написал той в отговор.

Думите му я вбесили и тя решила да си отмъсти. За целта хакнала профила му във Фейсбук и написала извинителен пост от негово име, адресиран до всички момичета, с които той се срещал.

"Проблемът не е във вас, проблемът е в мен. Никога не съм поемал отговорност за нищо, затова просто не знам какво е да си възрастен".

Мъжът й я заряза заради друга, но кармата се задейства неочаквано и...

Това обаче не било всичко. За капак измамената невеста се свързала с потенциалната любовница на партньора си, за да я предупреди какво я чака. "Бягай от мен! Просто ще си поиграя с теб и ще те оставя!", написала й тя. 

По думите й, по този начин искала да даде урок на бившия си и да покаже на другите момичета истинската му същност. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 09.04.2021 8:23

Много покъртителна история ейй. Тоя е направо чудовище.