logo

Мъжът й я заряза заради друга, но кармата се задейства неочаквано и...

Мъжът й я заряза заради друга, но кармата се задейства неочаквано и...

Без да дори да подозира, любовницата на бившия й й направила най-големия подарък

Жената реши да отглежда сама трите си деца, след като разбра за любовната авантюра на съпруга си. Нито тя, нито неверният й мъж обаче очаквали подобен развой на събитията. 

Веднага след като измамената съпруга срещнала бившия годеник на любовницата, разбрала, че е надиграла мъжа си на 100%. 

Карли Бет Уебър била на 30, когато разбрала, че съпругът й я изневерява от около година.

Жена изневери на мъжа си с над 300 любовника, последвало е шокиращо! 18+

Това бил най-кошмарният период в живота на младата жена. Освен че преживяла спонтанен аборт, тя с ужас узнала, че някои от децата й имат сериозни здравословни проблеми и се нуждаят от специални нужди, пише KidSpot. 

"Всички тези новини ме удариха като товарен влак. Седях на пода в банята, а сълзите не спираха да текат. Опитах се да разбера как това може да е истина - изведнъж останах самотна майка на три деца", споделя тя. 

Жената преживявала раздялата изключително болезнено. Тя се страхувала, че нито един мъж няма да иска да се занимава с разведена самотна майка. Всичко това оказало негативно влияние не само нея, но и на децата.

След известно време Карли намерила сили да се премести в двустаен апартамент - единственото нещо, което можела да си позволи.

Мъж изпрати SMS на жена си, вместо на любовницата, и се случи нещо шокиращо

"Учех се да бъда майка на деца със специални нужди и самотна майка едновременно. Децата също се учеха да живеят след развода и на никого не му беше лесно", казва още Карли.

Скоро тя разбрала, че преди да се събере с бившия й мъж, любовницата му си имала годеник. Този мъж се появил в живота й внезапно и започнал да й помага. 

"Той дойде с продукти, сладолед и разбито сърце. Той също беше загубил всичко. Само няколко седмици, след като разбрал, че годеницата му му изневерява с бившия ми съпруг, загубил дома си при пожар. 

Той с нетърпение чакал да започне нов живот със съпругата си в новия им дом, а само след няколко седмици всичко се изпарило", споделя Карли. 

Скоро измамените половинки, заедно с трите деца на Карли, започнали да прекарват все повече време заедно. Мъжът издържал семейството й, често идвал на гости и си играел с децата. Той бързо успял да върне радостта и надеждата в дома на Карли, а самата тя се влюбила в него. 

Ето защо мъжете си хващат любовници

"Само шест месеца по-късно той ми подари пръстен. А сега празнуваме седмата си годишнина от сватбата", казва щастливата жена. 

Сега Карли помага на жени, които сами преминават през развод или някакъв труден период в живота си. 

Любовникът не е лукс, а средство, защото...

"Винаги има надежда и живот, дори и от след развода. Предстои радост, независимо дали в момента вярвате в това, или не", категорична е тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Една

Една 12.02.2021 13:51

Много хубаво за да е истина.

РУМЕН

РУМЕН 12.02.2021 20:24

КАКВО Е ТОВА НЕГЪРЧЕ!?

sfgfgf

sfgfgf 13.02.2021 16:50

НЕГЪРЧЕТО Е БЕЗПЛАТНО ПРИЛОЖЕНИЕ КЪМ СВАТБАРИТЕ