logo

Жените, които правят тези 4 неща като нищо ще останат стари моми, а мъжете ще бягат с писъци от тях (СНИМКИ)

Жените, които правят тези 4 неща като нищо ще останат стари моми, а мъжете ще бягат с писъци от тях (СНИМКИ)

Чудили ли сте се защо някои жени, независимо от тяхната интелигентност, красота и доброта остават самотни? Или по-зле – има ли са мъж, но той е избягал от тях като Дявол от тамян. 

Животът знае много истории, когато даден представител на силния пол, който до един момент е бил лудо влюбен в някоя жена, изведнъж я напуска. Или пък никои мъж не се задържа дълго при дадена дама.

Може и да не подозирате, но това може да се дължи на навиците на жената и начинът й на поведени и живот. 

Внимание, разбра се точно в кой ден и кой час половинката ни може да ни изневери! А ако прави и определени неща, то положението е отчайващо зле

Дами, нека го заявим открито – понякога с поведението си тотално отблъсквате мъжете.

Преди обаче да се отчаяте от живота и да решите, че завинаги ще останете самотни, то ние от jenata.blitz.bg ще ви разкрием кои са четирите навика, които тотално отблъскват мъжете и те бягат с писъци от жени, които правят тези неща.

Тайните в секса паднаха: Мъжете си признаха как усещат интимните части на различните жени (СНИМКИ 18+)

И само да уточним – лично няколко представители на силния пол ни издадоха тези отблъскващи навици на жените, така че доверете им се.

И така ето и нещата, които ако правите е добре да се откажете от тях, за да имате свестен мъж до себе си за дълго време, а защо не и за цял живот:

Прекалено независимата жена


В съвременния свят една жена може да направи (почти) всичко без мъж – да печели пари, да забременее (с донор и ин витро процедура – не си мислете за непорочното зачатие), да отглежда деца, домакински работи, че понякога и мъжки и какво ли още не. Някои дами обаче забравят, че по природа мъжете искат да се чувстват значими и да се грижат за жената до себе си, за децата им и да бъдат те главата на семейството. Разбира се всеки мъж харесва уверените жени и няма нищо против дамата до него да е оправна, но не и напълно независима. Затова е много важно да откриете тази златна среда, така че човекът до вас да не се чувства като безполезно създание. Много е важно всеки мъж да се чувства необходим, да знае, че една жена може да разчита на силното му рамо във всяка ситуация. 

Мъжете отговориха на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със секса
 

Кариеристката, която живее само за работата си


Фактът, че харесвате работата си и в момента тя е най-важното в живота ви, не означава, че трябва постоянно да говорите за нея. Такива неща често отблъскват мъжете. Ако пък вие печелите и повече от мъжа, с който сте, то това може да доведе и до усещане за конкуренция в двойката, което ще се превърне в ежедневни състезания и надпреварване. В такава ситуация романтиката и любовта изчезват за нула време. Мъжете харесват успелите жени, но не и кариеристките, които живеят само за работата си.

Песимистката с негативно мислене


Никой мъж не може да понесе дълго време жена, която постоянно се оплаква и никога не е щастлива от живота, който има и живее. Всеки от нас се нуждае от човек, до когото можете да се отпуснете, да говорите за всичко, или просто да помълчи. Опитайте се да бъдете умерено весели и благодарни за това, което се случва в живота ви. Нека си го признаем – никой не харесва хората с негативно мислете и възприятие на нещата от живота. Пази боже пък мъж да има нещастието да живее с жена, която хленчи за всичко и изпада в истерии и за най-малкото нещо. Друго си е до себе си да имаш светъл, усмихнат и щастлив човек.

„Следователкаа”, която постоянно се рови и живее в миналото


Нормално е в началото на дадена връзка да поразпитате малко за миналите любови на човека до себе си. Но ако постоянно се ровите в миналото му, то гарантирано ще отблъснете новата си тръпка. Ако обаче изпадате в ежедневни разпити и държите да знаете как е живял мъжът ви по минути преди да ви срещне, то това е най-голямата грешка, която може да допуснете. Недейте да живеете в миналото, а се наслаждавайте на това, че сте заедно и дори правете планове за бъдещето. Никой мъж не харесва да се чувства като на разпит от следователка, която нагло се рови в миналото му – повярвайте ни. / jenata.blitz.bg

Коментирай