logo

Жените с тези имена печелят всеки мъж за секунди

Жените с тези имена печелят всеки мъж за секунди

Канадски учени са провели проучване и са уверени в резултатите

Психолози са забелязали, че звукът на името на човек много силно влияе при първо впечатление по време на запознанство. 

Бягайте далеч от жените, които носят тези 4 имена!

Психолози от Канада, след поредица от експерименти, стигнаха до заключение, че името на човек всъщност играе основна роля за това какво впечатление ще си изгради човек за вас. Различните букви в комбинация формират и характера на самия собственик.

Експертите са съставили топ 4 списък с имена на момичета, които още в първите 5 секунди са способни да спечелят мъжкото сърце и то само заради произнасянето на названието си. Ето кои са те:

Полина

Има разногласия относно произхода на това име. Според една от версиите, то идва от древногръцки и се превежда като "безплатно", според друга произлиза от латинския и означава "Скромно".

Това название се носи от дами, които са родени да създават впечатление за кхрехкост. Тези дами обаче израстват независими и са си самодостатъчни. Хората около тях са очаровани от волевия им характер, съчетан с невероятна чувственост и женственост.

Мъжете искат да се грижат за такава жена, да я ценят и да я защитават.

Жените с тези 5 имена са истински ангели

Мария

Това еврейско име се смята за едно от най-често срещаните по цял свят. Превежда се като "Желано, "тъжно", "спокойно". 

Обикновено това име се носи от добронамерени и весели жени, които често успяват ей така да оплетат главата на мъжете. Както в детството си, така и в по-зряла възраст. 

Мария изглежда крехка, но всъщност е много страстна и своенравна натура. При първа среща тя покорява мъжете със своята женственост и предизвиква у тях желание за защита. След това ги привлича още повече показвайки скритите си неочаквани страни.

Ирина

Според една от версиите това е името на древногръцката богиня на плодородието - дъщерята на Зевс и Темида - Ейрена. Превежда се като "мир". 

Момичетата, получили това име, са много активни и лесно заразяват околните с ентусиазма си. В зряла възраст те са независими жени, които са готови да защитават мнението си, но умеят да признават и когато грешат. 

Ирина е много любопитна и обича живота, има плам в душата й, който привлича мъжете като мухи на мед.

Какви имена носят жените, които са обречени да бъдат богати

Лариса

Това е доста по-нетрадиционно име. От латински то се превежда като "Чайка", а от гръцки като "сладка жена". Може би това обяснява и факта, че мъжете биват силно привлечени от дами с това име. 

Те са личности с особен чар, съчетават оптимизъм, жизненост, чувство за хумор и имат лек характер. Трудно е да ги обидите с каквото и да било, защото не са докачливи. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

123

123 04.03.2021 10:42

Пак от Ленинградските произведения! Тия "канадци" познават май само имената на рускините...

ХонЙонШон

ХонЙонШон 05.03.2021 17:44

В Канада в големите градове 40% са азиатци. Как пък няма едно виетнамски или китайско име!!??