Безценен съвет от готвач: Сложете това в каймата за кюфтета и няма да сбъркате

https://jenata.blitz.bg/vkusotii/bezcenen-savet-ot-gotvach-slozhete-tova-v-kaymata-za-kyufteta-i-nyama-da-sbarkate Jenata.blitz.bg
Безценен съвет от готвач: Сложете това в каймата за кюфтета и няма да сбъркате

Перфектната кайма може да бъде постигната благодарение на една неочаквана съставка. Така кюфтетата ви определено ще станат леки, пухкави и ефирни.

Тайната е разкрита от главния готвач Юлия Архипова.

Уникален и бърз трик за обелване на голямо количество картофи без нож

Тя препоръчва да добавите сода към мляното месо. Това ще промени структурата на месното ястие.

В същото време содата прави вкуса на кюфтетата балансиран и приятен.

За килограм кайма ви трябва само малка лъжица сода.

Известен готвач разкри тайната в приготвянето на перфектна паста

След добавяне оставете изчакайте половин час, преди да оформите и приготвите кюфтетата. 

Добър апетит! 

 

 

Горещи

Коментирай