Едва ли сте вкусвали такъв печен миш-маш, но опитате ли го веднъж, ще хапвате само това! (СНИМКИ)

https://jenata.blitz.bg/vkusotii/edva-li-ste-vkusvali-takv-pechen-mish-mash-no-opitate-li-go-vednzh-shche-khapvate-samo-tova-snimki Jenata.blitz.bg
Едва ли сте вкусвали такъв печен миш-маш, но опитате ли го веднъж, ще хапвате само това! (СНИМКИ)

Обичам миш-маш, а също и печени зеленчуци. За това реших да комбинирам и се получи това зеленчуково ястие. Става бързо, лека храна е и е подходящо за летните дни. В този, който правя на тиган добавям магданоз, но тук избрах риган, пише кулинарката Инна Георгиева от hera.bg.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме рецепта за уникални и вкусни коледни сладки, които трябва да владее всяка домакиня. Разкрихме ви и как да направите много вкусен шоколадов кекс с божествен аромат. 

Продукти:

350 гр. домат - 2 бр.
150 гр. печен червен пипер
1 зелен пипер 
50 гр. сирене 
2 яйца
черен пипер, сол
зехтин, риган

Приготвяне:

В тавичка сложих малко зехтин, наредих нарязаните на шайби домати, нарязан червен и зелен пипер, поръсих с черен млян пипер и сол, запекох във фурната (200 градуса) за около 20 минути.

След това добавих 2 яйца на очи, сирене - нарязано на плочки, поръсих с риган и след около още 10 минути печене бе готово.

 

Горещи

Коментирай
10 Коментара
Познавач
преди 5 години

Първо - това не е миш-маш. И второ - това на снимката хич не изглежда да е вкусно.

Откажи
MURY
преди 5 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ПРОБУТВАТЕ РЕЦЕПТИ С КУЛИНАРЕН ПРОСТАШКИ ВКУС! ТОВА И В ЦИГАНСКИТЕ МАНГАЛСКИ КЪЩИ НЕ СЕ ГОТВИ!

Откажи
Ценител
преди 5 години

Свинска работа!

Откажи
Гогето
преди 5 години

Бледо подобие на сирене по шопски.

Откажи
Мада
преди 5 години

, в поделението си го правехме в партигрила. Чудно е, особено като си гладен... ;-)))

Откажи
Мада
преди 5 години

, в метална чиния/тавичка и му казвахме "бъркоч", но е вкусно.

Откажи
до модератора
преди 5 години

Защо не пускаш стадията бе болен педераст. Мозъкът ти не е в ред.

Откажи
до модератора
преди 5 години

За такива гъзоблизци като теб трябва само бой и ебане докато дишат. Защо спираш статиите бе лайноядесто животно.

Откажи
Ххх
преди 5 години

Скъпи, редактори, учили стилистика и книжовен български език- хайде заменете пипера, червен и зелен, с разбираемата за всички дума чушки!!! Не се сърдете, но не всички са наясно с диалектите на отделните журналисти...Та за това има книжовен език.

Откажи
до Ххх
преди 3 години

В тъковния речник на българския език пише и “пиперКА - Плод на растението пипер; чушка. Пълнени пиперки. Така че, учете български език, а не само вашия диалект.

Откажи