logo

Едва ли сте вкусвали такъв печен миш-маш, но опитате ли го веднъж, ще хапвате само това! (СНИМКИ)

Едва ли сте вкусвали такъв печен миш-маш, но опитате ли го веднъж, ще хапвате само това! (СНИМКИ)

Обичам миш-маш, а също и печени зеленчуци. За това реших да комбинирам и се получи това зеленчуково ястие. Става бързо, лека храна е и е подходящо за летните дни. В този, който правя на тиган добавям магданоз, но тук избрах риган, пише кулинарката Инна Георгиева от hera.bg.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме рецепта за уникални и вкусни коледни сладки, които трябва да владее всяка домакиня. Разкрихме ви и как да направите много вкусен шоколадов кекс с божествен аромат. 

Продукти:

350 гр. домат - 2 бр.
150 гр. печен червен пипер
1 зелен пипер 
50 гр. сирене 
2 яйца
черен пипер, сол
зехтин, риган

Приготвяне:

В тавичка сложих малко зехтин, наредих нарязаните на шайби домати, нарязан червен и зелен пипер, поръсих с черен млян пипер и сол, запекох във фурната (200 градуса) за около 20 минути.

След това добавих 2 яйца на очи, сирене - нарязано на плочки, поръсих с риган и след около още 10 минути печене бе готово.

 

Коментирай

Познавач

Познавач 28.12.2018 11:43

Първо - това не е миш-маш. И второ - това на снимката хич не изглежда да е вкусно.

MURY

MURY 28.12.2018 12:02

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ПРОБУТВАТЕ РЕЦЕПТИ С КУЛИНАРЕН ПРОСТАШКИ ВКУС! ТОВА И В ЦИГАНСКИТЕ МАНГАЛСКИ КЪЩИ НЕ СЕ ГОТВИ!

Ценител

Ценител 28.12.2018 12:50

Свинска работа!

Гогето

Гогето 28.12.2018 12:55

Бледо подобие на сирене по шопски.

Мада

Мада 28.12.2018 21:06

, в поделението си го правехме в партигрила. Чудно е, особено като си гладен... ;-)))

Мада

Мада 28.12.2018 21:08

, в метална чиния/тавичка и му казвахме "бъркоч", но е вкусно.

до модератора

до модератора 29.12.2018 18:20

Защо не пускаш стадията бе болен педераст. Мозъкът ти не е в ред.

до модератора

до модератора 29.12.2018 18:24

За такива гъзоблизци като теб трябва само бой и ебане докато дишат. Защо спираш статиите бе лайноядесто животно.

Ххх

Ххх 23.01.2019 1:49

Скъпи, редактори, учили стилистика и книжовен български език- хайде заменете пипера, червен и зелен, с разбираемата за всички дума чушки!!! Не се сърдете, но не всички са наясно с диалектите на отделните журналисти...Та за това има книжовен език.