Обичам миш-маш, а също и печени зеленчуци. За това реших да комбинирам и се получи това зеленчуково ястие. Става бързо, лека храна е и е подходящо за летните дни. В този, който правя на тиган добавям магданоз, но тук избрах риган, пише кулинарката Инна Георгиева от hera.bg.
От jenata.blitz.bg вече ви показахме рецепта за уникални и вкусни коледни сладки, които трябва да владее всяка домакиня. Разкрихме ви и как да направите много вкусен шоколадов кекс с божествен аромат.
Продукти:
350 гр. домат - 2 бр.
150 гр. печен червен пипер
1 зелен пипер
50 гр. сирене
2 яйца
черен пипер, сол
зехтин, риган
Приготвяне:
В тавичка сложих малко зехтин, наредих нарязаните на шайби домати, нарязан червен и зелен пипер, поръсих с черен млян пипер и сол, запекох във фурната (200 градуса) за около 20 минути.
След това добавих 2 яйца на очи, сирене - нарязано на плочки, поръсих с риган и след около още 10 минути печене бе готово.