Колко от нас са се опитвали да приготвят пилешко филе на тиган и са осъзнавали, че то става много жилаво и сухо?
Чудно вкусна патладжанена закуска СНИМКИ
Ако ви кажем, че само една тайна съставка може да преобрази пилешкото месце и да го направи такова, че да се топи в устата?
Оказва се, че това неочаквано нещо ще докара уникален вкус на пилешкото и няма да искате да спрете да го хапвате само и единствено по този начин.
За целта ви трябват няколко вече измити и почистени пилешки филета. Поставяте ги в дълбока купа, отгоре слагате малко йогурт, лимонов сок, скилидка чесън, мината през преса, червен пипер, чеснов сос и всякаква подправка, която обичате.
Никога в живота си не сте яли такава вкусотия! Запретнете ръкави и си направете патладжан кебап СНИМКИ
Размажете така направената марината върху пилешкото и го оставате за 30-на минути, докато се маринова хубаво.
След това може да го направите на тиган. Месцето ще стане много сочно и вкусно и ще добие истински златист загар, точно като от реклама. /jenata.blitz.bg
Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!