logo

Пилето се топи в устата заради тази тайна съставка

Пилето се топи в устата заради тази тайна съставка

Оказва се, че има как съвсем лесно да направите месцето вкусно и сочно

Колко от нас са се опитвали да приготвят пилешко филе на тиган и са осъзнавали, че то става много жилаво и сухо?

Чудно вкусна патладжанена закуска СНИМКИ

Ако ви кажем, че само една тайна съставка може да преобрази пилешкото месце и да го направи такова, че да се топи в устата? 

Оказва се, че това неочаквано нещо ще докара уникален вкус на пилешкото и няма да искате да спрете да го хапвате само и единствено по този начин. 

За целта ви трябват няколко вече измити и почистени пилешки филета. Поставяте ги в дълбока купа, отгоре слагате малко йогурт, лимонов сок, скилидка чесън, мината през преса, червен пипер, чеснов сос и всякаква подправка, която обичате. 

Никога в живота си не сте яли такава вкусотия! Запретнете ръкави и си направете патладжан кебап СНИМКИ

Размажете така направената марината върху пилешкото и го оставате за 30-на минути, докато се маринова хубаво. 

След това може да го направите на тиган. Месцето ще стане много сочно и вкусно и ще добие истински златист загар, точно като от реклама. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Баба

Баба 13.08.2022 18:48

С вместо йогурт може ли кисело мляко?!

Мойзи

Мойзи 14.08.2022 11:48

А какво е това йогурт,има ли нещо общо с киселото мляко

Б А Б А    А Й Ш Е

Б А Б А А Й Ш Е 16.08.2022 7:49

И на дъртия Асан ако лапнете фуя и той ша са стопи! И фърга кисело мляко.....

ДИМИТЪР

ДИМИТЪР 16.08.2022 12:53

Абе Говеда, престанете с тези купешки думи - йогурт / тинтири минтири/ Абе българино, що си толкова продажен и глупав !??