Закуска в рая: Всички вкъщи са луди по тези банички

Стават за минути, а цялото ми семейство просто ги обожава

https://jenata.blitz.bg/vkusotii/zakuska-v-raya-vsichki-vkshchi-sa-ludi-po-tezi-banichki Jenata.blitz.bg
Закуска в рая: Всички вкъщи са луди по тези банички

Семейството ми обича сандвичите, признавам. Честичко им правех за закуска. Когато обаче дойде уикендът, винаги съм искала да ги разнообразявам. 

Евтина, бърза и изключително полезна салатка, в която ще се влюбите от първата хапка!

Открих много лесна рецепта за банички, които стават само за няколко минутки, а цялото ми семейство просто полудя по тях и сега непрестанно се налага да ги приготвям. 

Всички вкъщи са луди по тази вкусна салатка с гъбки и фасулче

Децата и мъжът ми забравиха за сандвичите, а все питат за прословутите ми пурички. Не се приготвят сложно и си признавам, че ги правя с истинско удоволствие, особено щом знам, че ще видя усмивките на любимите си хора след това. 

Свекърва ми издаде рецептата за уникална салата, всички вкъщи полудяха по нея

Продукти:

1 пакет бутер тесто
100 гр. пушен бекон
50 гр. кашкавал
1 бр. яйце

 

Приготвяне:

Първо разпечатвам тестото и го разгръщам. Понякога го минавам много леко с точилка, за да го разтегна още малко. 

След това го намазвам с едно разбито яйце. После настъргвам кашкавала отгоре му и минавам с точилката, за да се слепне за тестото.
 

След това нарязвам тестото на ивици от 5 сантиметра. 
 

На всяка лента, от страната където няма кашкавал,, слагам бекон (може да използвате и друго месо).
 

После завивам тестото на пуричка.

Слагам на дъното на тавата кухненска хартия и бутам да се пекат 15 минути на 180 градуса.

Баничките стават уникално вкусни, коричката хрупкава, а беконът им придава уникален вкус. 
 

Горещо препоръчвам на всяка домакиня да ги приготви на семейството си. Бон апети! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Горещи

Коментирай
5 Коментара
пппп
преди 4 години

вмч

Откажи
Bogdandim
преди 4 години

Благодаря ви за споделена та рецепта! Със сигурност ще опитам и със сигурност ще станат страхотно , правил съм такива банички но с кайма.

Откажи
Гого
преди 4 години

Много грозен език. Какво е това бутам във фурната. Не е обяснено добре, как се слага бекона под лентите. Бутер тестото е с транс мазнини.

Откажи
Благодарна
преди 4 години

Гого, това не е художествена литература, а рецепта за готвене.

Откажи
кафе
преди 4 години

Ще повърна,това било вкусна рецепта за закуска!!!

Откажи