logo

7 симптома на продължителния К-19, които алармират за голяма беда

7 симптома на продължителния К-19, които алармират за голяма беда

Един от тях е "мозъчната мъгла" и е изключително опасен според лекарите

Коронавирусът се превърна в част от ежедневието на всеки. Втората вълна на разпространение у нас порази, ако не нас, то някои от най-близките ни хора и, ако през пролетта можехме да кажем, че не познаваме никого с инфекцията, то в днешно време е чудо, ако това се случи.

Внимание, цял живот сме готвили ориза погрешно!

Колкото и да не искаме вирусът е сред нас и въпреки лъчът светлина, който представляват ваксините, трябва да почакаме още малко, преди да загърбим напълно това заболяване. 

Вече знаем кои са основните симптоми на коронавируса и кои са най-опасните сред тях. Британски учени обаче излязоха с много любопитно изследване. 

Откриха продукт, който унищожава на 97% К-19 за 5 минути

След редица експерименти лекари посочиха кои са основните 7 симптома, които казват наличието на К-19 продължително време в организма ни.

Дългосрочните последици от заболяването са регистрирани не само при пациенти, които са изкарали тежко вируса, но и при такива, които привидно дори не са усетили, че са болни.

Експерти предупреждават, че тези дългосрочни симптоми всъщност може да се окажат още по-мъчителни за тялото и организма ви, защото могат да поразят и увредят важни органи.

Жените трябва да забравят за този продукт, съсипва здравето им

Лекарите са установили, че симптомите на продължителния коронавирус включват следните неща - умора, задух, тревожност и депресия, сърцебиене, болки в гърдите, мускулите и ставите, неспособност да се концентрирате - наречена от учените "мозъчна мъгла".

Експертите обясниха, че при наличието на продължителен коронавирус може да настъпят временни подобрения в състоянието на пациента, но по-късно симптомите се връщат отново./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ангела Меркел

Ангела Меркел 06.12.2020 16:03

Познавам 240 човека от България, в близост до софийския университет и всички те са с "мозъчна мъгла".