logo

Бързо проверете дали имате някое от тези неща в спалнята си, преди да сте се разболели от рак

Бързо проверете дали имате някое от тези неща в спалнята си, преди да сте се разболели от рак

Моят дом е моята крепост. Понякога обаче това не е така, защото дори в най-изолираните части от него могат да ви дебнат големи опасности! 

Със сигурност в апартамента ви има предмети, които могат да нанесат огромни вреди на вашето здраве. Огледайте много внимателно спалнята си! Това е мястото, където повечето жени предпочитат да държат ароматизирани свещи ... А това е ужасна грешка!

Днес сме ви подготвили списък с четирите най-опасни предмета, които могат да станат причина за много сериозни заболявания и най-вече - рак.

Тези 5 безобидни ежедневни навика предизвикват рак!

Разгледайте много внимателно и веднага изхвърлете тези неща, преди да е станало прекалено късно! 

Ароматизатори

Повечето освежители за въздух съдържат канцерогенни вещества. Проучванията показват, че те могат да влошат белодробните заболявания, особено астмата. Най-добре е да смените обичайните освежители за въздух с конвенционалните етерични масла. Те също миришат много добре. 

Свещи

Резултатите от научно изследване показват, че 40% от свещите съдържат олово. Ако все пак държите много на тях, просто заменете ароматните свещи с обикновени! 

Имате ли някои от тези признаци, тичайте при гинеколога - може да имате рак!

Художествени материали 

Дори тези, на пръв поглед безобидни вещи, могат да съдържат канцерогенни вещества. Например в перманентните маркери има вещества, които предизвикват алергии и рак.  

Правим тези 5 неща всеки ден, а те могат да ни докарат рак!

Шампоани

Шампоаните попадат в този списък, защото в голяма част от тях се съдържат токсични химикали. Ето защо е по-добре да ги замените с шампоани собствено производство. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Нормален

Нормален 26.11.2018 11:32

" Ето защо е по-добре да ги замените с шампоани собствено производство" - абе вие нормални ли сте …...